Augusztusra kiírt kismamák hányan vagyunk? Hogy vagytok?
Sziasztok!
Én augusztus 17-re vagyok kiírva. Első baba. Jól vagyok, a diabétesz diétát kell tartanom csak. Én is 3100 méhszáj értéken vagyok, ez baj? Holnap szerezzük be, ami kell, eddig csak ruhácskákat vettem párat. Kaptunk is sokat. Félek kevés lesz. Bodyból Dunát lehetne rekeszteni, másból csak 1-1 van ( kisnadrág, kiskabi -vékony anyagból)
Még nem fordult be. Nektek milyen fekvésben van?
:) Boldog kisoroszlán babavárást :)
Sziasztok! Én augusztus 12re vagyok kiírva, 2. gyerkőc (kislány lesz). A fiam hétfőn ballagott az oviból, azóta itthon van velem. Panaszmentes vagyok szerencsére, annyira, hogy magnéziumot os csak 2x1et szedek.
Pihenni most nincs időm, festettük a héten a szobánkat, új szőnyeg került le, új bútorokat vettünk (persze mind lapraszerelt, így én raktam össze őket). Rengeteg utánajárás, pakolás.
A kicsinek csak új matracot kell vennünk a kiságyba, meg babakocsit, minden egyéb megvan.
én nem kisoroszlánt, hanem szűz jegyűt várok, ha minden igaz. tesó is az ;)
mi még költözködni is fogunk az utolsó hónapban, hogy még izgibb legyen az egész :)
hát, a 3100-as méhszáj azt jelenti, hogy a külső méhszáj kinyílt. tesóval 3 éve csak a szülés napján nyílt... neked semmit sem mondott róla a doki, hogy mire kéne vigyáznod vagy ilyesmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!