Augusztusra kiírt kismamák hányan vagyunk? Hogy vagytok?
én augusztus végére vagyok kiírva.
2. gyermek.
nekem a méhszájam 3100 lett, ezen aggódom most.
a derekam nekem is fáj, de az nálam alapból egy gyenge pontom...
jól bírom, semmi panaszom leszámítva az esőt. előtte kb 2 órával elkezd keményedni a hasam és egészen addig tart míg el nem kezd szakadni :D
de ezt leszámítva már a magnéziumot is 3000mg-ról 1000mg-ra csökkentettem, mert annyira semmi panaszom :)
most kezdtem el készülődni, vásárolgatni, bár a nagy gyerkőcről is van jó pár dolog, azokat ki kell mosni, vasalni... :)
és persze még dolgom, na meg itt a nagy akinek kezdődik a nyáriszünet, így most kicsit sűrűsödik, tervezem is, hogy leadom a munkát most már :)
szintén aug. 6-ra vagyok kiírva, de remélem azért addig nem húzzuk ;) júli 20+ nagyon jó lenne :)
azt elhiszem :) elsőt kiírt napon szültem, tudom milyen az utolsó 2-3 hét, hááát, ha lehet kihagyom :D na az már tényleg terhesség :)
meg nekem azért is jó lenne ha szeptemberre kicsit megerősödne a pici, mert muszáj közösségbe vinnem reggel-délután, picit aggódom amiatt :)
készülődéssel hogy álltok? megvettetek már mindent? mikor csomagoltok össze?
minden??? az igen! :D én még egy darab ruhácskát se vettem :S
na azt hiszem összekapom meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!