Vállalnátok-e a harmadikat?
1. Van két gyerkőc 12 és 8 évesek
2. A nagy auti és negyedikes, jövőre a felső nagy váltás lesz neki. Fontos,hogy vele legyek jobban mint most.
3. A kicsi jó tanuló osztály első, ő most kezdte a sulit.
4. Váltott műszakban dolgozunk férjemmel hét közben inkább ő tud a gyerekkel lenni, én délelőtt vagyok jobban itthon. Sokszor van, hogy 2 napig nem is találkozunk a munkám miatt.
5. 41 éves vagyok és kb 4 hetes kismama
6. építkezünk
7. most indul be a vállalkozásom amit fő állás mellett indítottam.
8. Vágyom az otthon létre,ohgy jobban velük lehessek.
Kedves kérdező, hidd el, onnantól, hogy az autit megemlítetted, nem nagyon fogja senki azt mondani, hogy vállalj. Mert nem ismerik, azt hiszik, főleg a mai Magyarok, hogy az autista az esőember, nem látnak bele az életetekbe, nem tudják hogyan funkcionál.
Egyébként annyit tudok mondani, van egy 3éves magasan funkcionáló autim, egy bő másfél éves (eddig lényegesen nehezebb eset) autim, és most jön a harmadik, mert a diagnózisok előtt is szerettünk volna, anyagilag nekünk így éri meg (férjem munkahelye), és így itthon tudok velük maradni, itthonról dolgozni.
Az itteni válaszokra én nem igazán adnék a fentebb említettek miatt, de amennyiben anyagilag megengedhetitek, és szeretnétek is, akkor akár auti, akár tipikus gyerekek vannak - miért ne?!
Nem. Az indokok:
1. Az egyik gyermek beteg, és kiemelten sok figyelmet igényel. Ezt a váltott műszak miatt már msot sem tudjátok megadni, nincs is együtt a család. Ha még egy gyermeket vállaltok, csak rosszabb lesz.
2. Mint írtam, az nem család, ahol napokig nem látjátok egymást. Mi értelme a minél több gyereknek, ha nem tudtok róluk megfelelően gondoskodni időben?
3. Építkeztek, ami eleve nagy stressz. Emellé még egy gyerek elég nagy katasztrófa
Köszi-köszi hogy nekem, az egyetlen olyan személynek akinek autizmusban van tapasztalata, a válaszát lepontoztátok ti név nélküli láthatalan humánok! Hát tudjátok baromira beszűkült maximum szakbarbár, anyagias szar emberek vagytok! Látszat pillanatlények! AZ AUTIZMUS NEM BETEGSÉG FOGJÁTOK MÁR FEL, NEM LEHET MEGGYÓGYÍTANI! Az agyuk másmilyen, de ettől függetlenül sokkal többet érnek nálatok, mert legalább nem játszák meg magukat! Jól gondold meg kérdező (úgyis ezt akarják tőlünk, érintettektől látni válasznak), hogy szülsz-e! Nem az anyagi, és családi állapototok miatt, hanem ebbe a mai országba! Hát mindannyian mélységesen nézzetek magatokba, és baromira reménykedjetek, ti akik ennxire elítélően álltok hozzá, hogy soha, de soha nem fogtok hasonló helyzetbe kerülni, hogy a gyereketek különc lesz!
Szálljon az a repülő, toljátok a lefelé pontozást!
... utolsó témához szólásom, pusztán költői kérdés:
És hány agresszív, társait bántó gyermek van akár óvodában, akár iskolában, aki nem autista :)?! AUTISTA NEM EGYENLŐ AZ AGRESSZÍVVAL!
igy van nem màs dönt csakis, te/ti.
de azèrt èrdekel màsok vèlemènye ishisz megkèrdezted.
èn mondjuk a helyedbe megköszöntem volna mindenkinek aki megosztotta veled a vèlemėnyèt mègha màs is mint a tièd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!