Vállalnátok-e a harmadikat?
1. Van két gyerkőc 12 és 8 évesek
2. A nagy auti és negyedikes, jövőre a felső nagy váltás lesz neki. Fontos,hogy vele legyek jobban mint most.
3. A kicsi jó tanuló osztály első, ő most kezdte a sulit.
4. Váltott műszakban dolgozunk férjemmel hét közben inkább ő tud a gyerekkel lenni, én délelőtt vagyok jobban itthon. Sokszor van, hogy 2 napig nem is találkozunk a munkám miatt.
5. 41 éves vagyok és kb 4 hetes kismama
6. építkezünk
7. most indul be a vállalkozásom amit fő állás mellett indítottam.
8. Vágyom az otthon létre,ohgy jobban velük lehessek.
Nem. Több okból is.
Az autista gyerekkel még többet kell majd foglalkozni. Mivel most indul be a vállalkozásod, az is sok idődet elveszi és nem biztos, hogy sikeres lesz.
Az építkezés is időrabló.
41 évesen nagy az esélye, hogy ez a baba sem lesz egészséges.
Tourette szindrómás a fiam, rengeteg autista tünettel (újradiagnosztizálás is szóba került, mert még mindig nem zárták ki az Aspergert sem), 12 éves, most ötödikes. A lányom 10 éves, közepesnél kicsit jobban megy neki a suli, de rengeteget kell foglalkozni vele. Én napokon belül 40 leszek, én voltam a fő kereső a családban. A meglepetés babánk (kislány) pedig lassan 1 éves lesz. :-) Anyagliag kicsit nehéz most, de amúgy mindenkinek jót tett az apróság. :-) A fiam pszichiátere azt mondta, hogy "terápiás baba" a nagyoknak. :-) Szóval egyértelmű a válaszom! Tartsd meg! Ez egy ajándék!
Ha akarod, írj privátban, szívesen írok még részleteket, ha érdekel. :-)
Megtartanám, nem kérdés.
A fentebb leírt indokok mellé most még a CSOKot is felvehetitek, anyagilag talán könnyebb lesz amiatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!