Vállalnátok a harmadikat?
12 éve vagyunk házasok, van két nagyobb fiúnk ( 11 és 7 évesek) Én elmúltam 40 és most úgy tűnik jön a testvérke.
Vállalnátok? Meg van mindenünk, megélünk. Igaz van problémánk bőven és nem egyszerű úgy, hogy a nagy auti és lakáseladásban költözésben iskola kezdésben vagyunk... de most dilemmában vagyok mi van ha tényleg jön? Vállajuk?
En 40 felett, egy fokozott figyelmet igénylő gyereke mellett már nem vállalnék gyereket.
A problémák a párkapcsolatban is vannak, vagy az stabil? Ha stabil és a ferjed is szeretné, anyagilag meg tudjátok oldani, akkor vállaljatok
Ja, 1-es, ezért fordul elő, hogy egyesek kukába dobják, mások lehúzzák a WC-n, vagy egészen egyszerűen falhoz verik, megfojtják a csecsemőjüket... mert ők se bánták, hogy vállalták, nem igaz?
Kérdező!
Ezt csak te tudhatod, hogy a jelenlegi egészségi állapotodban, anyagi helyzetetekben képesek lesztek-e vállalni, ill. a kapcsolatotok is elbírja-e majd a harmadikat!
Én nem szívesen vállalnék 40 felett. Alatta is bőven megerőltető volt fizikailag.
"magamból kiindulva" már nem vállalnám be 40 évesen.
Ugyanis 10ev múlva a legkisebb mar 17 eves lesz....amit most szülnel az csak 10eves lenne te viszont mar 50.
Nem biztos hogy 3.5ev múlva lenne kedved babusgatni nap. 24 órájában a gyereket., aki rohan futkos a házban stb..
Ha a problémák nem közted és a férjed között vannak és ő is szeretné, akkor igen.
Egyébként nem hiszem, hiszen csak még rosszabb lenne a kapcsolat.
De nem tudom igazán, nem tudom, hogy el tudnám-e vetetni.
De ha a férjed nem akarja, akkor rá sem lehet ráerőltetni.
En a parommal 3 gyereket szeretnek. Jelenleg 32 eves vagyok az elsonk 3 honapos. A terveink szerint a 3 madikat 40 korul fogjuk osszehozni.
Csak azt akartam leirni, hogy en nem gondolkoznek ezen a helyedben.
Amugy meg, anyosom mindig azt mondta, a leves lehet egy bogre vizzel tobb, szoval johet, ha akar. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!