Vállalnátok a harmadikat?
12 éve vagyunk házasok, van két nagyobb fiúnk ( 11 és 7 évesek) Én elmúltam 40 és most úgy tűnik jön a testvérke.
Vállalnátok? Meg van mindenünk, megélünk. Igaz van problémánk bőven és nem egyszerű úgy, hogy a nagy auti és lakáseladásban költözésben iskola kezdésben vagyunk... de most dilemmában vagyok mi van ha tényleg jön? Vállajuk?
Köszönöm a házasságunk rendben van. Amikor összeházasodtunk 3 gyereket akartunk.
a nagyról 3 hónapja derült ki mi okozza a problémáit, miért más gyerek mint a többiek, miért vannak nehézségei. most vele iskolát váltottunk. Remélem neki jobb lesz. Az öccse oda megy elsőbe ahová Őt átvittük. Nagyon jó a testvér kapcsolatuk.
Segítségünk itt nem igen van sajnos.. de ezt eddig is megoldottuk anyós és após nélkül 8 pedig ők laknak ebben a városban) A szüleim amiben tudnak segítenek és sokat lehetnek náluk ( ők azok akik 100 km-re laknak)
A problémáinkat így értettem, nekünk ezek hétköznapi gondok is.. de inkább szervezés kérdése ,mint anyagi. Férjemmel váltott műszakában dolgozunk.. én sajnos délután vagy este ezért ritkán vagyok hét közben velük.. csak hétvégén. De megoldjuk ez az ára annak,hogy nyárra nem kell bébicsősz melléjük (nevelő vagyok)
Hmm, hát így már nem biztos.
Akkor így is alig van együtt a család :(
Ez így nem túl jól.
A férjed mit szeretne? Az is számít, nem?
Remélem nem bántalak meg a véleményemmel, de nem vállalnám.
Az oka egyszerűen az, hogy mint írtad, váltott műszakban dolgoztok, tehát eleve csak hétvégén van együtt a család. Egy autista gyereknek eleve jóval több figyelemre van szüksége a szüleitől, nálatok még annyi sem jut szegénynek, mint egy átlagos családban.
Erre az állapotra nem vállalnék be 3.-at, csak és kizárólag akkor, ha a jövőben megoldható lenne, hogy több időt töltsön együtt a család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!