Miért esnek teherbe a tinédzserek fiatal lányok 14-15-16-17 meg 20 évesen?
Egyébként én is azon válaszadók véleményére hajtok, akik nagyjából ezt a jelenséget a társadalmi különbözőségekkel magyarázzák. Elit gimnáziumba jártam. Senki nem lett terhes az évfolyamunkból (vagy ha igen, nem szülték meg, de nem is tudtuk meg). Aztán jogi egyetemre, ahol szintén nem volt ez jellemző, pedig jó 300+ emberrel jártam egy évfolyamba. 23 éves korunkig örültünk, hogy lyuk van a s.ggünkön, nem babázgattunk. Nem ezért tanultunk ennyit. Aki esetleg mégis terhes lett (volt idősebb évfolyamból ilyen), azok se tervezetten. Senkinek nem jutott volna eszébe. Szép dolog ha valakinek 20 évesen megvan mindene a gyerekvállaláshoz (és nekem azt senki ne mondja, hogy saját erőből, hacsak nem valami zseni 160as IQ-val és 15 évesen már 2 diplomával). Ilyen nincs. Statisztikailag. Mire? 20 éves. Diplomája nincs (kivéve a fentebb említett nem túl valószínű eset :) ). Jobb esetben érettségi után kezdett dolgozni. Érettségivel elvégzendő munkát. Vendéglátós. Nagy jattal. Félreértés ne essék, abszolút nem nézem le, sőt, bánom hogy én annyi szenvedés után, későn kezdtem el dolgozni, és nem is a végzettségemnek megfelelő pályámon. Természetesen ha az illető 20onévesnek van egy 30as párja, az megint más, de akkor sem kéne emberkedni, mert ilyen esetben jönnek majd a sírások, ha apuka esetleg elhúz (válni egyszerűbb, ahogy egy korábbi válaszoló írta), anyuka meg hoppá ott marad egy 100ezres albérlettel meg egy kisgyerekkel, segítség nélkül, 120ezer GYEDdel. Soha nem vállalnék gyereket apa nélkül. De soha nem vállalnék gyereket ha apa tart el engem is.
A 14 évesekre nincs mentség. 14 évesen még sírtam a felvételi miatt, mert nem 100%-os lett a matekom. Vicc ez a mai világ. Az ask.fm-es oldal meg bicskanyitogató, tiniribik ekézik egymást. Tényleg büszkék lehetnek magukra, nagy kunszt felcsináltatni magad meg megszülni egy gyereket. Általában a legtöbb nőnemű egyed képes rá. Csak minek....
Én 20 leszek mire jön a picuri
Van saját házam
Nemsokára össze spórolunk autóra
Párom dolgozik
Imádjuk egymást
Igaz volt egy fogamzásgátlás mellett elhalt magzat és ha az nincs még nem vállalok babát de párom ugyanúgy dolgozna
Jó tanulo voltam simán felvettek volna egyetemre de jobban szerettem volna anya lenni
Ez van hogy döntés kérdése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!