Azért, mert fiatal vagyok, csakis az abortuszt választhatom?
A rokonaidat nem válogathatod meg, de az orvosod igen. Közölném az orvosommal, hogy beperelhetem, amiért megszegi az orvosi titoktartást, majd otthagyom és keresek egy normális dokit. Bár a keresztanyád mindig is az marad, a kapcsolatodat korlátozhatod vele a minimálisra, akár a nullára is. Én speciel ezt tettem azokkal a rokonaimmal, akik nem akarnak nekem jót. Aki elszívja az energiám, azzal nem találkozom. Felesleges energiapocsékolás. A lomokat kivágnám a kukába, és megszakítanám vele a kapcsolatot. Túl sok feszültséget generálsz magadnak. Miért nem tisztázod le a helyzetet:
- Mariska NEM kell. Ne hozd ide, mert ha meglátom, kivágom a kukába. - ennyi. Ha hozza, mehet a szemétbe. Nem kell ezt túlragozni. Az érzelmeid színezik ki, de a megoldás tényleg ennyire szimpla.
N31
ez durva. én 20 éves vagyok és 12 hetes terhes, mindenki támogat minket. én nem dolgozok még, ezért anyagilag is támogatnak, szerencsére megtehetjük.
szerintem szólnod kéne nekik, hogy álljanak le. vedd meg a babakocsit amit kinéztetek meg ruhákat és mutasd meg nekik, hogy lássák, hogy van, nem kell nektek a régi szakadt cuccaik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!