Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 42 éves vagyok. Egy hónapja...

42 éves vagyok. Egy hónapja missed ab-om volt, ami nagyon megviselt. Egy évet vártunk a pozitív tesztre, és a 8. héten kiderült, hogy nincsenek életjelei. Kiváncsi vagyok a történeteitekre, hogyan sikerült egészséges babát szülnötök missed ab után?

Figyelt kérdés
Az, hogy mi volt a vetélés oka, soha nem fog kiderülni. Valószinűleg ez az emberi reprodukciós folyamat része, valami baj volt a babával. Eddig nem szerettem volna semmilyen orvosi beavatkozást, hormonokat, vizsgálatokat. Úgy gondoltam, hogy ha jönnie kell, jönni fog ez a baba. Már van három gyermekem. De most már nem szeretném újra elveszíteni a következő babát. Abban biztos vagyok, hogy a teherbe eséssel nem lesz baj, azt érzem. De utána mi legyen? A neten annyi mindent olvasok, az orvosok is mind mást mondanak, attól függ, kit kérdezek. Kezdjek el hormont szedni, vagy bízzam a természetre? Az előző terhességeimmel semmi baj nem volt, semmit nem szedtem. Tanácstalan vagyok, ezért kellenek a valódi történeteitek.

2016. ápr. 27. 15:44
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
A gyerekeim 13, 15 és 17 évesek, a legnagyobb fiú, a másik kettő lány. Képzelheted, a harmadik terhesség alatt mennyit pihentem! :) Mégsem volt semmi baj. Most azért estem annyira kétségbe, és lepett meg annyira, hogy ez megtörténhetett. Én is éreztem ezt az űrt, amiről beszélsz. Csak ültem a tévé előtt, nem volt kedvem semmihez, és legszívesebben mindent összetörtem volna magam körül, olyan tehetetlenséget éreztem. El kell, hogy engedd ezt a meg nem született babát, mert addig nem másik babát akarsz, hanem ezt a megszakadt terhességedet szeretnéd folytatni. A vetélésben az a legrosszabb (ezt egy blogban olvastam, de nagyon igaz), hogy elveszi tőlünk azt a naiv boldog örömöt, hogy "nem lehet semmi baj". Én is azt hittem, hogy a teherbe esés lesz a legnehezebb számomra, és utána minden rendben lesz. Legközelebb , és remélem, hamarosan lesz legközelebb,már biztosan nagyon fogok izgulni végig.
2016. ápr. 28. 13:06
 12/20 A kérdező kommentje:

Ha még olvassa valaki ...

Két hete egészséges kisfiam született, minden rendben van velünk.

A vetélés utáni harmadik ciklusban fogant.

Szóval, akik a sorstársaim vagytok, ne adjátok fel! Sikerülni fog!

2017. febr. 27. 07:12
 13/20 anonim ***** válasza:
95%

Szia!! 10-es vagyok gratulálok!!! :)

Képzeld, nekem meg ma egy hónapos a harmadik tündérkém. Mi csak egy ciklust hagytunk ki, ápr 12 volt a műtét, azután csak május 22-én jött meg rendesen, és június közepén már pozit teszteltem! :) Nekem korábban jött ő is 6 héttel,(a másik kettő is),de minden oké volt, semmi gond, makk egészséges kislány! :)

2017. febr. 28. 06:21
 14/20 anonim válasza:

Kedves Kérdező! Nagyon sokat jelent nekem, hogy újra jelentkeztél és megírtad mégis sikerült. Én is 42 éves vagyok, már van egy 10 éves lányom. Nekem fél év próbálkozás után sikerült, a terhesség elején vagyok, de ma elkezdtem vérezni és sajnos tudatában vagyok, hogy nem lesz folytatása. :(

Ha még olvasod megírnád, hogy végül kaptál-e valami kezelést (hormonpótlás a terhesség elején) vagy ugyanúgy mindent a természetre bíztál?

Nem fogom feladni, de most eléggé padlóra kerültem...

2018. nov. 24. 14:24
 15/20 anonim ***** válasza:
Szia kedves utolsó. Sajnálom. Tegnap nekem kiderült hogy elhalt a bébim 9 hetes lennék, olyan 7 hetes nagyságú volt. És már másodszor 😭😭. 41 vagyok nekünk első lenne. Nekem még semmilyen kivizsgálást nem javasolt a dokim. Viszont ha megint összejön kapok progeszteront az elejétől. Rohadtul félek.
2018. nov. 24. 19:32
 16/20 anonim ***** válasza:
Ja és nagyon gratulálok a kisfiúhoz😊
2018. nov. 24. 19:34
 17/20 anonim válasza:

Kedves utolso! Annyira sajnálom :(((( Teljesen átérzem a fájdalmad, annyira boldogok voltunk amikor megláttuk a tesztet. Sajnos szembe kell nezni vele hogy nem 30 eves vagyok, habár fizikálisan úgy érzem magam, sportos vagyok, egeszségesen élek... de a párom is már 50, neki felnőtt gyerekei vannak... Én bízom benne hogy sikerülhet, de sajnos nem biztos, hogy elsőre.

Nagyon szurkolok neked!! Hidd el rendben lesz minden! Sikerülni fog!

En ket hét múlva megyek orvoshoz, fogok kérni hormonszint mérést.

2018. nov. 25. 08:17
 18/20 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolok. Bìzom a jószerencsénkbe. Ez van.
2018. nov. 25. 10:31
 19/20 anonim ***** válasza:
40 év feleti válaszolok és kérdezők lett egészséges terhesség baba??
2021. szept. 27. 11:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Igen😊. Harmadszorra sikerült.
2021. okt. 5. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!