42 éves vagyok. Egy hónapja missed ab-om volt, ami nagyon megviselt. Egy évet vártunk a pozitív tesztre, és a 8. héten kiderült, hogy nincsenek életjelei. Kiváncsi vagyok a történeteitekre, hogyan sikerült egészséges babát szülnötök missed ab után?
Ez nem rajtunk mulik, ha jonni akar, megmarad!
Szoritok!
honnan szedted a százalékokat? 40-45 között 30% a vetélések aránya,és csak 45 fölött lesz 50%
27 évesen, egy hónap próbálkozás után fogant meg a terhességem. 9 hetesen elment, csak petezsák volt, icipici embrióval. Kilökődött, nem kellett műteni.
Mi nem akartunk több vetélést, így magánban végigmentünk minden lehetséges vizsgálaton. 3 hónap múlva már megint terhes voltam, a gyerek most 7 hetes, kiderült, mi okozta a vetélést. Lelkileg az segített, hogy az orvosok nem segítettek, de a férjem igen. Órákat töltöttem könyvtárban és a net előtt, tudományos orvosi cikkeket bújva, míg végül rájöttem, miket kell megnézetnem magánlaborokban a vetélés után. És arra is, hogy milyen orvosokkal kell ezt kiértékeltetni.
Nem vagyok amúgy őrült, egyébként is tudományos területen dolgozom, szóval nem most találtam ki, hogy érdekelni fog az emberi test.:) Lelkileg még az is segített, hogy csináltam egy blogot, ami azóta is sok embernek segít a vetélése okainak kiderítésében, konkrét infókkal árakról, ilyesmikről. Meg utána a terhességről is, aminek minden napján kaptam egy szurit, hogy ez az embrió/magzat túléljen. Hát túlélt:) Én meg igyekszem elfelejteni az egészet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!