Kedves 40 fölötti Babára Vágyó Társaim! A héten vetéltem el,7 hetes terhesen. Van pozitív történetetek, hogy esetleg vetélés után,40 fölött egészséges kisbabátok született?
Olvasd a "Remenyhal, lombik, bittersweet life" nevu blogot, onnan biztosan erot fogsz meriteni. Az Anyukanak 42evesen sikerult teherbeesnie, jopar beultetes utan, raadasul spontan! Ha jol tudom, vetelese is volt. Azota a pici mar meg is szuletett, lassan 2 honapos. :-)
Te se add fel, sikerulni fog!!
Bár nem 40 év feletti, anyukám története pozitívnak mondható.
Sok éves hormonkezelés után, 32 évesen szült meg engem. 3 testvérem született még, de közben volt sajnos 2 vetélése is. 39 évesen szülte meg az öcsémet (rá 2 hónapra lett 40). Mindegyikünk egészségesen született.
Én igaz 34 évesen vetéltem el, de a dokim azt mondta, hogy vetélés után könnyebb teherbe esni! Kivártuk a kötelező pihenőt és az első hónapban össze is jött a kisfiúnk! <3
Pozitívan!
A legjobb barátnőm 2 vetélés után 43 évesen szült makkegészséges gyereket.
Most hogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!