Mit tegyek, elvetessem vagy megtartsam?
Figyelt kérdés
A barátommal védekezés nélkül szeretkeztünk, bár nem vagyok rá büszke, de már megtörtént. 19 éves vagyok, jelengleg pincérnőként dolgozom. A barátom 25 és ő is dolgozik.
8 hetes terhes vagyok, de nem tudom mit tegyek. Elvetessem, örökbe adjam vagy esetleg megtartsam?
2016. márc. 29. 21:44
11/20 anonim válasza:
tartsd meg a babát szerintem jó szülők lennétek ha mondjuk nem jártok el bulizni meg ilyenek.
12/20 A kérdező kommentje:
140 bruttót keres havonta. Ő nem nagyon bulizik, én annál inkább.
2016. márc. 29. 22:03
13/20 anonim válasza:
Hát hogyha rendes anyuka akarsz lenni én nem járnék el bulizni mert nemhiszem hogy a gyereketek arra akarna felnőni...
14/20 A kérdező kommentje:
Ha úgy döntök, hogy megtartom akkor természetesen lemondanék a bulizásról és a cigit is megpróbálnám lerakni.
2016. márc. 29. 22:09
15/20 anonim válasza:
Várj, feldobok neked egy pénzérmét. Ha megáll az élén, az lesz az örökbeadás..
16/20 6+562 válasza:
Szerintem ez a te döntésed,de ha ilyet îrsz ki egy oldalra az nem sok jót jelent.sokan azert szenvedünk hogy babank legyen,te meg az ellenkezőjét îrod hat elég boszanto,de ez van ilyen az élet...hogy ha ilyen a felfogasod ne tedd tönkre a gyereked eletét ha vilagra hozod es orokbe adnad (neki is lesz lelke szive es fajni fogsz neki te hogy miert mondtal le rola) inkabb neveld mar fel...vagy az ellenkezőjét műtêt... Ne mindig csak magadra gondolj...
17/20 anonim válasza:
En megtartanam.
Van ra lehetosegetek, igy tartsatok meg, es neveljetek fel tisztessegesen..!
(Nem kikapartatni egy emberi lenyt..mint itt sokan mondjak..)Sok szerencset, majd ird meg, h hogyan dontottetek.! :)
18/20 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Végül úgy döntöttünk, hogy megtartom :)
2016. ápr. 3. 20:28
19/20 anonim válasza:
Egészséget a babának és nektek is!
20/20 anonim válasza:
Na ennek örülök . Sok boldogságot és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!