Mit tegyek, elvetessem vagy megtartsam?
Figyelt kérdés
A barátommal védekezés nélkül szeretkeztünk, bár nem vagyok rá büszke, de már megtörtént. 19 éves vagyok, jelengleg pincérnőként dolgozom. A barátom 25 és ő is dolgozik.
8 hetes terhes vagyok, de nem tudom mit tegyek. Elvetessem, örökbe adjam vagy esetleg megtartsam?
2016. márc. 29. 21:44
1/20 anonim válasza:
Barátod hogyan reagált? Neki is van némi köze hozzá. A szüleid támogatnának, ha megtartod? ( Most nem csak az anyagiakra gondoltam)
2/20 anonim válasza:
Először ia mondd el hogy a szüleid mg
3/20 anonim válasza:
Most ezt a válaszok alapján akarod eldönteni? Ha mindketten akarjátok, tartsd meg, ha nem, akkor vetesd el vagy add örökbe, ebben már te döntesz.
4/20 anonim válasza:
Bocsi az előzőért véletlen küldtem. Először is hogy reagált a családod hogy segítenek e fölnevelni.
5/20 anonim válasza:
Ha azt írjuk, hogy tartsd meg, akkor megtartod? Ezt nektek kell eldönteni.
Nem írtad mennyi ideje vagytok együtt a barátoddal és azt se, hogy hol laktok, vagy hogy mióta dolgozol. Ha a pároddal több éve együtt vagytok és albérletben laktok, akkor ÉN megtartanám a babát. Szülők házába viszont nem szülnék és/vagy egy friss kapcsolatba sem.
6/20 A kérdező kommentje:
A barátom semmiképp nem szeretné elvetetni és inkább megtartaná. A szüleimmel nem túl jó a kapcsolatom. Anyukám kiskoromban meghalt apukámmal összebalhéztam érettségi után, így elköltöztem (azóta nem beszéltünk).
2016. márc. 29. 21:53
7/20 A kérdező kommentje:
Másfél éve vagyunk együtt, albérletben lakunk és augusztus óta dolgozom
2016. márc. 29. 21:55
8/20 anonim válasza:
Hát ha ő is szeretné meg te is akkor tartsátok meg . Mit dolgozik a barátod?
9/20 A kérdező kommentje:
Cukrász
2016. márc. 29. 21:58
10/20 anonim válasza:
Mert ha jól keres és amikor meg lesz a gyerek te otthon tudsz vele maradni a barátod meg eltud titeket tartanu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!