Tényleg rossz anya leszek? Nem akarok egy szobában aludni
a babával, mindenki elítél emiatt, lentebb-
Figyelt kérdés
A család babáiból kiindulva nem szeretném. 6 4 év alatti gyerek van szűkcsaládi körben, ebből egyetlen egy -3 éves - sikerült átszoktatni a különalváshoz. A többi jelenleg is az anyjával egy ágyban alszik 3-4 évesen is. Mindegyikőjüket zavarja már de nem megy az elszoktatás, hónapok óta szenvednek, valaki már feladta marad a gyerek az ágyban. Én ezt nagyon-nagyon nem szeretném. OK, lehet hogy az én babám nem ilyen lesz, könnyen menne, de nem szeretném ezt a tortúrát végigcsinálni, így a mellettem lévő szobát rendeztem be neki . Természetesen légzésfigyelőt, bébiőrt vettem, és nem azt tervezem hogyha sír nem megyek át hozzá vagy ilyesmi, csak nem szeretném hogy velem aludjon. Tudom hogy nehéz lesz átmászkálni és hullafáradt leszek (4 hetem van szülésig) de ettől miért leszek rossz és felelőtlen? A családom szerint megfog halni bölcsőhalálban megfog fulladni stb ha nem alszik mellettem...
...jön a foga szintén velünk alszik. Úgyis sok minden változik ha meglesz, csináljátok úgy ahogy jónak érzitek majd :)
2016. márc. 27. 07:55
22/24 anonim válasza:
15-ös, nem semmi. Ennyire talán nem kellett volna kirészletezni a vendégszobátok fekhelyének vívmányait, de a kérdező kapott egy kis repi "hogyan szinesítsük szexuális életünket" oktatást is. Persze nem biztos, hogy szüksége van rá, nem tudni. Mikor olvastam a hozzászólásodat frankón vártam, hogy a sz*pásra hol fogsz kitérni, azt hol és milyen pózban. :)
A kérdésre: mi szobánkban aludt szigorúan saját ágyában. 8 hónapos volt, mikor átköltözött a szobájába. Nálunk azért így, mert addigra lett kész az addig "raktárként" funkcionáló szobája. Cseppet nem viselte meg, elsőre furcsán nézelődött, de nem volt ellenvetése. Most sincs, de még rácsos ágy van és nem közlekedik egyedül :).
2016. márc. 27. 21:27
23/24 anonim válasza:
Kérdező kérdezte, hogy hogyan oldják meg az együttlétet azok, akik együtt alszanak a gyerekkel. A válaszoló meg válaszolt, még ha részletesen is.
Egyébként nálunk is úgy van, hogy este elalszik az ágyában a szobánkban, mi egy másik hálóban szeretkezünk, aztán ha úgy van, akkor alszunk és amikor akar, akkor közénk fekszik a lányunk. Ez az előnye, ha valaki nem egy másfél szobás kis lakásban nyomorog.
2016. márc. 27. 22:33
24/24 anonim válasza:
Utolsó! 1,5 szobásban lakik a kérdező? Lehet, hogy figyelmetlen voltam, de nem olvasom át újra az egészet, szerintem nem írt ilyet. Ha a 1,5 szobát nekem szántad, akkor nem nyert. Ugyan nincs "másik hálószobánk", sem "vendégszobánk", mert az összes szobánk a gyermekeinké, és egy a miénk. Így terveztünk, így építettünk. De szerintem akinek 1,5 szobája van, az is meg tudja oldani, ettől nem lesz rossz szülő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!