Miért van az, hogy 2-3 hete rossz kedvem van, nem tudok örülni? 6 hetes vagyok és minden vágyam egy babóca, folyamatosan rosszra akarok gondolni. Lehet ez a hormonok miatt?
Figyelt kérdés
2008. szept. 10. 12:40
1/2 anonim válasza:
Mintha saját magamról olvastam volna...Anno hamar elmúlt az öröm, hogy "csak úgy" terhes lettem (még nem terveztük), mindig tele voltam aggódással, stresszel, félelemmel. Szerencsére nagy része elmúlt a 12. hét környékén. De az aggódás megmarad a terhesség végéig, amíg kezemben foghatom végre az én pici egészséges babámat, sőt, életünk végéig megmarad a gyermekünk iránt.
De nem szabad rosszra gondolni, elég akkor, ha véletlenül bekövetkezik. De ne így legyen!!
Tombolnak benned a hormonok...ami nem baj, természetes, csak próbálj gátat vetni a negatív gondolatoknak! Boldog, egészséges terhességet, babát kívánok!
2/2 anonim válasza:
Ne aggódj, dolgoznak a hormonok! Mi terveztük a babát, amikor pedig összejött, egy ideig elég depis voltam, mondjuk rosszul is voltam (hányinger-hányás), de valahogy nem örültem igazán, pedig akartam, hogy összejöjjön. Aztán elmúlt a depi, és kezdtem megbarátkozni a gondolattal, hogy anya leszek, nem véletlenül van ez a 9 hónap, fel kell készülni lelkileg is. Ne aggódj, majd elmúlik, próbálj meg pihenni, olvasgatni, babás könyveket venni, fórumozni, a társaság sokat segít. Gratulálok! 33 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!