Ugye nincs baj? Nekem egész éjszaka ment a hasam, a kis pocaklakó pedig folyamatosan rugdosott, kapálózott a pociban. Neki is rossz volt?
Az elmúlt 7 hónapban nem volt hasmenésem, teljesen rendben volt a székletem. Most éjszaka alig tudtam aludni és másfél óránként vécére kellett mennem. Pedig semmi rosszat nem ettem tegnap...olyan érzésem is volt, mint régen, amikor a menstruáció első napját hasmenés előzte meg.
Most úgy érzem jól vagyok, ittam teát, ettem kekszet és pirítóst.
31 hetes kismami
Neki biztosan nem volt rossz.
De az ilyen hasmenés lehet a szülés előjele, persze nem szeretnélek ijesztgetni. Ha nincs más tüneted (sok keményedés, jóslófájás, mensis görcs, akkor biztosan nincs baj, de azért figyelj- én lehet elnéznék a dokihoz, nem nyílik-e a méhszáj)
7 hónap körül nekem is volt egy kis szünet a székrekedésben, de ennyire nem. Nem lehet hogy izgultál valami miatt?
nem izgultam semmi miatt, nem értem mitől lehet? :-( még délelőtt volt egy hasmenés, de ez annyira nem volt vészes, mint éjszaka...közérzet amúgy rendben van, most pihenek.
remélem "csak" valami vírus fut át rajtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!