Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek is lehet azért...

Szerintetek is lehet azért akciós már jó ideje pelenka, mert rossz széria? Úgyértem azelőtt jó volt a huggies most a tescoba olcsó már egy jó ideje, igy hát vettem. De folyamatosan kifolyik a cucc.

Figyelt kérdés
2010. aug. 24. 16:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Hááát,mi is vettünk,és folyamatos az öltözködés... :( Valóban sz.r,de hogy mi az oka,azt sajna nem tudom.Egy fix,hogy alig várom,hogy elfogyjon,és többet ilyet NEM!
2010. aug. 24. 16:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, a miénk nem hibás, olyan, mint a nem akciós. Vecsési tescoban vettük.
2010. aug. 24. 16:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi is vettünk az esztergomi Tescoba, és nincs vele semmi gond.
2010. aug. 24. 16:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát én se vagyok hajlandó többet ilyet venni. 22 hós fiamnak állandóan kidörzsöli a combját,a derekát meg bordásra nyomja a gumírozás. Azt hittem jól járok vele,de nem. Orosházi Tesco...
2010. aug. 24. 16:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekünk jó ez is, mint a nem akciós is. Annyi, hogy az akciósnak kopott volt a mintája.
2010. aug. 24. 17:32
 6/10 anonim ***** válasza:
56%

mi is vettünk két zacskóval de vagy 5-6 db volt mindegyikben aminek nem volt meg a hátsó ragasztócsikja az egyik oldalon szóval használhatatlan.

én se veszek többet.

2010. aug. 24. 18:39
 7/10 anonim ***** válasza:

Eddig amit vettünk nem akciós jó volt ez pedig kiütötte a kislányomat.

Váltottunk.

Azt nem hiszem, hogy rossz széria lenne és azért akciózzák, bár a mai világban nem lehet semmiben biztos az ember.

2010. aug. 24. 20:29
 8/10 anonim ***** válasza:

nem hiszem, nekem nincs gondom vele.

Akcióval inkább becsalogatják a vevőt a boltba, vagy sok van raktáron a cuccból, és ki akarják üríteni a raktárat.

2010. aug. 24. 21:20
 9/10 anonim ***** válasza:

Csehországban élek, és itt is akciós. És nem csak Tescoban, de Intersparban és DM-ben is... És nem csak a pelus, de a popsitörlő is. Szerintem ez valami általános reklám, vissza akarják csalogatni a márkához a vásárlókat.

Viszont még nem tudom milyen, nekem még a hasamban rugdos a kis jövendőbeli felhasználó :) , de én is Huggiest vettem neki első próbálkozásnak.

2010. aug. 24. 22:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem alapból nem jó
2012. júl. 7. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!