Szerintetek is lehet azért akciós már jó ideje pelenka, mert rossz széria? Úgyértem azelőtt jó volt a huggies most a tescoba olcsó már egy jó ideje, igy hát vettem. De folyamatosan kifolyik a cucc.
mi is vettünk két zacskóval de vagy 5-6 db volt mindegyikben aminek nem volt meg a hátsó ragasztócsikja az egyik oldalon szóval használhatatlan.
én se veszek többet.
Eddig amit vettünk nem akciós jó volt ez pedig kiütötte a kislányomat.
Váltottunk.
Azt nem hiszem, hogy rossz széria lenne és azért akciózzák, bár a mai világban nem lehet semmiben biztos az ember.
nem hiszem, nekem nincs gondom vele.
Akcióval inkább becsalogatják a vevőt a boltba, vagy sok van raktáron a cuccból, és ki akarják üríteni a raktárat.
Csehországban élek, és itt is akciós. És nem csak Tescoban, de Intersparban és DM-ben is... És nem csak a pelus, de a popsitörlő is. Szerintem ez valami általános reklám, vissza akarják csalogatni a márkához a vásárlókat.
Viszont még nem tudom milyen, nekem még a hasamban rugdos a kis jövendőbeli felhasználó :) , de én is Huggiest vettem neki első próbálkozásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!