Nem jön össze a kistesó már egy éve, és kezdem feladni. Nem akarok gyógyszeres, lombikos köröket futni. Rossz anya vagyok, ha feladom, hogy testvére legyen a gyerekemnek?
Nem, az számít, hogy ti ketten akartok egy újabb gyermeket, nem kizárólag az, hogy tesója lesz-e a gyermekednek.
Annyira sem szeretnél elmenni orvoshoz, hogy egy gyors hormonsort futtasson esetleg? nem a lombik azért az első lépés.
nézd...ha valóban akarod, akkor legalább az alap vizsgálatokra elmentek...ha meg annyira sem akarod, akkor valószínű nem olyan fontos neked ez a történet, nem vagy rossz anya, így gondolod és kész.
szerintem a legszebb dolog amit adhatok neki egy testvér, hogy ne maradjon magára ha velünk bármi történik...én megfutnám a köröket. de elfogadom abszolút ha valaki megáll egy gyermeknél.
viszont szerintem ha kicsit is hezitálsz, inkább ne add fel, mert nagyon fogod később bánni.
Alap vizsgálatok már voltak, hormon, ilyenek rendben. Az első gyerkőc is nehezen sikerült, azóta meg eltelt már 8 év majdnem, így alakult. Most meg nem sikerül :(
De akkor még reménykedem, hátha...
Csak nem figyelem a dolgokat erősen.
Épp az a bajom, hogy nem akarom "összetörni" magam az újabb babáért. Szeretném, egy időben majd belebetegedtem, amikor minden hónapban megjött, de most 2-3 hónapja úgy döntöttem, hogy nem érdekel. Ha nem akar jönni, akkor nem jön.
És épp ezért érzem szarul magam, hogy nem akarok foggal-körömmel mindent megtenni azért, hogy a gyerekem ne maradjon egyedül a világban, ha mi már nem leszünk neki...
8: Nézd, ti még sokáig lesztek. Még addig úgyis lesz párja, amíg ti éltek, akár gyerekei is. Nem marad egyedül. Vannak jó testvérek persze, de vannak olyanok is, akik szóba se állnak egymással. Lesznek barátai, lehet, hogy unokatestvérei is, lesz sógora, sógornője.
Akkor tégy meg mindent, ha ti szeretnétek gyereket még, nem akkor, ha attól félsz, hogy a gyereketek egyke lesz. Attól nincs miért féltened őt.
Nagyon akartam. Voltam orvosnál, vettem ovutesztet, figyeltem magamon mindent, volt gyertyaállás, meg minden, de csak nem jött össze és így, hogy egy éve nem sikerül, már nem is tudom, hogy szeretném-e. Ha most születne, akkor is 50 éves lennék, amikor betölti a 18-at. Tudom, hogy van, akinél ez nem számít, de nem akarok túl öregen anya lenni...
(Anyukám korán hagyott itt minket, és az a legnagyobb félelmem, hogy velem is lesz valami, amikor még kicsit a gyerek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!