Miért cseszeget a védőnőm hogy vizesedek-e már?
Figyelt kérdés
Komolyan mint ha drukkolna hogy elkezdjek vizesedni. Már vagy 2 hónapja úgy kérdezi hogy nem-e vizesedek, mint ha ez valami elvárás lenne. Jól érzem magam, nem vizesedek. Híztam egy keveset, de az más. Lábaim, kezeim, arcom, csodás állapotban vannak, gyönyörűek. (Anyukám se vizesedett egyik terhessége alatt sem, és neki is ő volt a védőnője)
Most mit kezdjek a dologgal? Nem a nővel, hanem hogy miért izgul annyira, mint ha már várná hogy mikor vizesedek? 30 +5 hkm
2016. márc. 21. 15:04
1/8 anonim válasza:
Te jó ég, terhességi hormonok...
Azért kérdezi, mert gondot jelentHET, toxémiára utalhat (feltételes mód!) ha vizesedsz. Nem azért, mert azt "várja".
2/8 anonim válasza:
Azért, mert az magas vérnyomással és fehérjevizeléssel együtt már toxémiát jelez, ami meg kórházat. Nem ellened szurkol...
3/8 anonim válasza:
Nem kell kezdeni semmit vele. Tőlem még a szemét nőgyógyászom is megkérdezte minden hónapban, hogy vizesedek-e, nézte, hogy van-e fehérje a vizeletemben és még vérnyomást is mért. Meg ezer másik kérdést feltett mindig, ahogy a védőnő is. Nem drukkoltak, hogy bármi bekövetkezzen, de fontos tudniuk róla, hogy van-e pl vizesedés, mert pár másik tünettel együtt a toxémia egyik jele. Nem azért kérdezi, mert azt várja, hogy vizesedj, hanem mert ez a dolga. Úristen...
4/8 anonim válasza:
Ez a dolga, azért kérdezgeti.Ó Istenem! Végül is recepteket is cserélhetne Veled, vagy megbeszélhetnétek, milyen az idő odakint.Sok kismama nem tudja, hogy milyen eltérések jelezhetnek "gondot", ezért kell végigzongoráznia a tünetek sorát. Ha meg nem csinál semmit, az a gond.
5/8 anonim válasza:
Te egy nagyon unatkozó kismama lehetsz. Nem tudom miért gondolod, hogy "cseszegetésből" kérdezi. Az fel sem merül benned, hogy egészségben szeretne téged és a babát tudni. Tudod már 20. héttől felléphet egy súlyos toxémiás állapot, ahol te és a babád is egyaránt életveszélyben lehettek. Nyilván erről neked nem kell tudnod (hiszen ez a védőnő és a nőgyógyász dolga), de éppen ezért szegény védőnőd ne bántsd, aki csak nektek akar jót. És még erre párszor rá is fog kérdezni!!! Sőt a nőgyógyászod is!!!
6/8 SETI válasza:
Aztamindenit! az a szemét! Hogy merészel ilyen intim kérdést intézni Őkegyelmedhez! de most tényleg! mit szórakozik itt veled ilyen másodrangú senkiházi, kötekedő lény???még hogy vizesedés.... lehet azért kérdezgeti Tőled állandóan ezt, mert csöpög valamelyik csapotok, vagy egy tócsa vizet látott a nappalitokban, vagy lehet penészedik a falatok, és annak a Te vizesedésed lehet az oka!Vagy lehet egyszerűen sokat izzadsz, és a hónod alja állandóan feltűnően nedves! De mi köze van hozzá, hogy nálatok csöpög -e a csap! Azt javaslom, legközelebb mondd el neki, nálatok még nem volt csőtörés, nem csöpög a csapotok sem , és a falak sem penészednek, ráadásul izzadásgátlót is szoktál használni(már ha szoktál) ezek után biztosan nem kérdezi többé! Én is így tettem, ugyanez volt a gondom, azzal a különbséggel, hogy még azt is kérdezgette mennyit pisilek egy 24 óra alatt. hát mit ne mondjak... egyszer összegyűjtöttem neki a 24 óra alatt ürített folyadékmennyiségemet.Hát, gondoltam lemérem. Megdöbbentő eredményem lett: egy decit sem pisiltem, mert állandóan a gépem előtt ültem, időm nem volt kimenni vécézni, pedig nagyon feszített már, de annyi megválaszolatlan idióta kérdésem volt ezen az oldalon, hogy ezekkel töltöttem az időm legnagyobb részét. Kitartás: Az ész nagy kincs manapság, nem osztogatják minden sarkon, vigyázz rá!
7/8 anonim válasza:
Nem baj, ne is törődj vele, hogy miért kérdez ilyeneket egy tanult, diplomás ember. Te csak legyél továbbra is gyönyörű és buta mint a segg.
8/8 anonim válasza:
Jesszus :D Ez a dolguk, hogy mindent megkérdezzenek, azon nem akadsz fent, hogy minden hónapban pisit kell vinni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!