Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon vizesedek, mit csináljak?

Nagyon vizesedek, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Annyira dagad és piros, eddig nem volt ennyire vészes, így nem foglalkoztam vele.

De tudom az orvos egyből befektetne a kórházba, én meg még kész sem vagyok a babaszobával, és még nem vettem szinte semmit, jövőhéten vásárolok be mindent, legalább 1 hetet kéne még kihúznom itthon, valamilyen módszerrel amíg kész leszek.

2015. márc. 28. 20:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Zellert lehet enni,az vízhajtó. És sót ne használj egyáltalán.
2015. márc. 28. 21:11
 2/12 anonim ***** válasza:

Hanyadik hétben jársz?

Én is vizesedtem, mondjuk a nyár kellős közepén, a melegben. Az én dokim azt javasolta, hogy sokat feküdjük felpolcolt lábbal (fekvés közben egy 2-3 párnát raktam a lábam alá), illetve igyak rengeteg folyadékot (attól mert vizes vagy még inni kell, annál jobban átmos állitólag). Nekem a pihenéstől mindig jobb lett, csak nekem a vényomásom is magas volt, folyton figyelnem kellett, meg nézték a fehérjét a vizeletben hetente.

Vérnyomásod rendben van?

2015. márc. 28. 21:11
 3/12 A kérdező kommentje:

36

vérnyomásom nem néztem, de most meg is nézem

én is teszek párnát alá és úgy fekszem, de néha úgyis zsibbad :(

2015. márc. 28. 21:14
 4/12 anonim ***** válasza:
Pihenni kell, lábak alá párnákat rakni. Lehetőleg így is aludni. Természetes vízhajtót fogyasztani pl. zeller nyersen. Sómentesen étkezni. Elsőre ez ugrott be. Nekem bevált anno...
2015. márc. 28. 21:15
 5/12 anonim ***** válasza:
Szénsavmentes ásványvízbe vagy csapvízbe egy citrom levét facsard ki vagy annak megfelelő (3-4 evőkanál) citromlevet önts a flakonba és engedd tele vízzel. Segít rosszullét esetén,gyomorégésnél és vízhajtó is. Én is ezt szoktam inni,hetente 3-szor megiszom 2 literrel egy nap,a többi folyadék meg sima víz. 1,5-2 literes flakonba szoktam megcsinálni.
2015. márc. 28. 21:16
 6/12 A kérdező kommentje:

és feküdhetek amúgy háton? úgy kényelmesebb ha felvan pakolgatva lábam, de védőnő már 28.héten mondta hogy ne aludjak úgy

és vizesruhát tehetek lábamra, vagy azt inkább ne ?

2015. márc. 28. 21:22
 7/12 anonim ***** válasza:

Hát ha Neked úgy kényelmes, akkor szerintem nem lesz baj egy a háton alvástól, és a vizesruhától sem. :) A sómentesség tényleg fontos, meg a sok folyadék.

Beszélj a dokiddal, vagy a védőnőddel, ha tudsz, hogy mi tegyél, ha tényleg olyan brutálisan dagad.

Na, megmérted a vérnyomásod?

2-es voltam

2015. márc. 28. 21:33
 8/12 A kérdező kommentje:

Igen 130/70

Kezem is dagad. :(

Ez nem okoz bajt a babának ugye?

2015. márc. 28. 21:40
 9/12 anonim ***** válasza:

A vérnyomásod jó, viszont a dagadás nem, ha a kezed is elkezdte... én nem várnék ezzel, bemennék az ügyeletre, nézzék meg inkább. Valami nem jó, ha ez a dagadás ilyen hirtelen jött, és ennyire durván. Végül is már a végén jársz...és ha be is fektetnek, az is lehet, hogy kiengednek még szülésig. A baba most a legfontosabb, tojd le a babaszobát jelen pillanatban szerintem, ha mégis bent tartanának.

Kitartás, és szoritok! Irjál még, hogy mi van Veletek!

(2-es voltam megint)

2015. márc. 28. 21:53
 10/12 anonim ***** válasza:

sótlanul kell étkezni

lábakat 45 fokos szögben felpócolni akár egész éjszaka, ha megy(lehet kapni pont erre való párnát)

2015. márc. 28. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!