Nagyon vizesedek, mit csináljak?
Annyira dagad és piros, eddig nem volt ennyire vészes, így nem foglalkoztam vele.
De tudom az orvos egyből befektetne a kórházba, én meg még kész sem vagyok a babaszobával, és még nem vettem szinte semmit, jövőhéten vásárolok be mindent, legalább 1 hetet kéne még kihúznom itthon, valamilyen módszerrel amíg kész leszek.
Hanyadik hétben jársz?
Én is vizesedtem, mondjuk a nyár kellős közepén, a melegben. Az én dokim azt javasolta, hogy sokat feküdjük felpolcolt lábbal (fekvés közben egy 2-3 párnát raktam a lábam alá), illetve igyak rengeteg folyadékot (attól mert vizes vagy még inni kell, annál jobban átmos állitólag). Nekem a pihenéstől mindig jobb lett, csak nekem a vényomásom is magas volt, folyton figyelnem kellett, meg nézték a fehérjét a vizeletben hetente.
Vérnyomásod rendben van?
36
vérnyomásom nem néztem, de most meg is nézem
én is teszek párnát alá és úgy fekszem, de néha úgyis zsibbad :(
és feküdhetek amúgy háton? úgy kényelmesebb ha felvan pakolgatva lábam, de védőnő már 28.héten mondta hogy ne aludjak úgy
és vizesruhát tehetek lábamra, vagy azt inkább ne ?
Hát ha Neked úgy kényelmes, akkor szerintem nem lesz baj egy a háton alvástól, és a vizesruhától sem. :) A sómentesség tényleg fontos, meg a sok folyadék.
Beszélj a dokiddal, vagy a védőnőddel, ha tudsz, hogy mi tegyél, ha tényleg olyan brutálisan dagad.
Na, megmérted a vérnyomásod?
2-es voltam
Igen 130/70
Kezem is dagad. :(
Ez nem okoz bajt a babának ugye?
A vérnyomásod jó, viszont a dagadás nem, ha a kezed is elkezdte... én nem várnék ezzel, bemennék az ügyeletre, nézzék meg inkább. Valami nem jó, ha ez a dagadás ilyen hirtelen jött, és ennyire durván. Végül is már a végén jársz...és ha be is fektetnek, az is lehet, hogy kiengednek még szülésig. A baba most a legfontosabb, tojd le a babaszobát jelen pillanatban szerintem, ha mégis bent tartanának.
Kitartás, és szoritok! Irjál még, hogy mi van Veletek!
(2-es voltam megint)
sótlanul kell étkezni
lábakat 45 fokos szögben felpócolni akár egész éjszaka, ha megy(lehet kapni pont erre való párnát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!