Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehet fehérje a vizelete...

Mitől lehet fehérje a vizeletemben, ha nem vizesedek és a vérnyomásom is jó vagy éppen csak emelkedett?

Figyelt kérdés
Holnap töltöm a 39.hetet, ma is tejszerű fehérjét talált a védőnő a vizeletemben, múltkor, opálosodót, azelőtt egy keresztet azelőtt szintén tejszerűt. A toxémiával riogat, most 133 volt a vérnyomásom, azelőtt 138akat mért, viszont 2 naponta járok nstre és infúzióra a 36. héttől, ott meg mindig 120as vérnyomást mérnek, egyszer 130at, meg múltkor nagyon ideges állapotomban, nem helyesen mérve (asztalon ülve, lábamat lógatva mérték) 150et, tegnap 120at a kórházban, ma védőnő 133at. A lában iszonyat minimálisan vizesedik csak, hűvösebb időben egyáltalán nem, sőt ha vizesedik is, lemegy este teljesen. Kilóban se látszik meg. De a védőnő állandóan a frászt hozza rám :(
2014. jún. 30. 11:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem kaphattál valami enyhe húgyúti fertőzést? Az is okozhatja.
2014. jún. 30. 21:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon nem mindegy,hogy mit talált a vizeletedben.

Engem is riogatott,hogy jaj fehérje,de aztán meg kiderült,hogy nem "olyan" fehérje ami toxémiára utal,hanem leukocita,ami pedig genny.

Ha protein akkor lehet gáz,de szerintem Nálad is leukocita lehetett benne.

Én vettem egy 100db-os vizeletvizsgáló tesztcsíkot(10 értékest)és utána én néztem magamnak.

Ebből tudom,hogy húgyúti fertőzésem van/volt és nem toxémiám.

Remélem kicsit sikerült megnyugtatnom.

2014. júl. 1. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!