Lehet attól ilyen nagy a hízásom mert vizesedek?
Figyelt kérdés
30 hetes terhes vagyok már 15 kg-t hiztam,a védőnöm cseszeget h ez sok,ne egyek annyit.
Nem eszem pedig sztem annyit. Viszont elégge dagadnak a lábaim.
Stüléskor a víz is le fog menni?
2015. febr. 28. 22:54
1/9 anonim válasza:
Igen, lehet! Én is rettenet vizesedtem, télen szültem, csizmát azon a télen nem tudtam húzni, csak sportcipőt... +20 kg-mal mentem szülni, +5(vagy 7, nem emlékszem) kg-mal jöttem haza...
2/9 anonim válasza:
Igen, lehet. Én már kb.a 2. hónaptól vizesedtem, híztam is rendesen. Pedig már mindenféle diétán voltam, a 30. héttől már se cukrosat, se sósat nem ettem, nem is bírtam volna, mert égett a gyomrom, alig ettem, de tényleg, és egyre csak híztam. Persze egyre jobban vizesedtem közben. Nos, a végére +25 kiló lett, toxémia, tüdő vizesedés miatt tüdőgyulladás, stb. 10 napot voltam még szülés után kórházban, és 18 kilót hagytam ott, így nyilván a nagy rész víz is volt.
3/9 anonim válasza:
Simán lehet. Ne aggódj, ez szüléskor lemegy. Én a 36. héten kezdtem vizesedni, de úgy, hogy a 34. héthez képest +13 kilót mutatott a mérleg. Tudtam, hogy ennyit képtelenség ennyi idő alatt hízni, de azért bennem is volt para, hogy esetleg meg is marad. Végül összesen +5 kilóval jöttem haza. Kitartást! :)
4/9 A kérdező kommentje:
Mivel a vérnyomásom alacsony és fehérje sincs a vizeletemben a védőnöm nem foglalkozott vele mikor mondtam h szerintem vizesedek. Csak azt fujta h ne egyek.annyit
2015. febr. 28. 23:09
5/9 anonim válasza:
En 35 hetesen tartok ugy 14-15 kg-nal... Most mintha minden nap hiznek... De akkora a labam mint egy jetinek, ugy nezek ki mint egy alkoholista bohoc, a gyurut is egyre nehezebb lehuzni... A vedono egy bunko... Ne foglalkozz vele. Egyel tudatosan, zoldseget, gyumolcsot sokat, s ne bamuld a merleget. Meglatod, alig lesz rajtad felesleg szules utan, a sok viz majd lemegy par nap alatt...
6/9 anonim válasza:
Szia!a 34hettol kezdodott nalam,mondjuk nekem mindenem dagadt,estere olyan combom es fenekem lett,mint egy lonak,reggelre lejjebb ment,de.nm volt az igazi.el voltam.keseredve,hogy az utoslo honapban duplazom a hizasom addig +7korul jartam es vegul 16tal mentem szulni,annyival.jottem.ki,mint amennyivel teherbe estem,most 1 honapos 2 kilot fogytam meg,pedig allandoan eszem,de a szoptatas lesziv
7/9 anonim válasza:
Igen, de beszélj az orvossal is. Nekem szülésig jött fel 15kg, ebből 5kg volt a gyerek (és 30kg felesleggel kezdtem) és még nekem is ráírták a papíromra, hogy enyhe toxaemias tünetek - vizesedés miatt. Szerintem sok a 15kg és nem azért sok, mert eszel vagy nem, ez nem csesztetés kérdése, rá kellene nézni a kismamára ilyenkor, hogy rendben van e.
8/9 anonim válasza:
Ha minden egyéb értéked rendben van, akkor lehet.
Én is 25kg-ot híztam, én is kaptam a védőnőtől rendesen, pedig kismamatornára is jártam, rengeteget ittam, de hiába. A szülés másnapján a víz eltűnt, és a kórházból +5kg-val jöttem haza.
9/9 anonim válasza:
Én is vizesedtem, a 31.héten jártam +15 kilónál. A védőnő nekem is azt nyomatta, h ne egyek annyit. Hát de nem is ettem... nem tudtam mit csinálni. Végül +23 kilóval mentem szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!