21 hetes vagyok, és lehet hogy vizesedek? Ez szerintetek már az?
Én 20. hét körül kezdtem vizesedni. Nagyon vékonyan estem teherbe, és a 24. héttől terhességi cukor miatt diétáztam is, kerültem a sót stb, mégis végigkísérte a terhességemet. A végén már nagyon brutális volt. A férjem nagyon aggódott, a dokim állandóan nyugtatta, hogy mivel a vérnyomásom jó, fehérje nincs a vizeletben, ezért ez természetes, nem kell félni tőle. Nálunk mondjuk az édesanyám, nagynénéim, nagymamám is mind brutálisan vizesedtek. Viszont ami jó hír, hogy a szülés után 3 nappal már semmi nem volt rajtam a vízből. Boldogan mutattam a dokimnak vizitkor a bokámat, hogy látja? Kérdezte, hogy mit? Hát mondom a bokámat, hónapok óta először látom újra. Csak nevetett, hogy ő megmondta, hogy szülés után ez ahogy jött, úgy megy is majd.
Sajnos a meleg is rátesz egy lapáttal a vizesedésre. Igyál sok folyadékot, kerüld a sósat, de csodát sajnos ezek sem tudnak tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!