Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetesen vizesedek, mi lesz...

21 hetesen vizesedek, mi lesz így később? Volt valaki így?

Figyelt kérdés
2014. máj. 23. 13:31
 1/7 A kérdező kommentje:
2 hét múlva megyek védőnőhöz, akkor ott néznek vizeletet. Várhatok addig?
2014. máj. 23. 13:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Fogd vissza a sófogyasztást, utána meg már hátha mondanak valami okosat a dokik, hogy mi okozza, vagy mire figyelj oda.
2014. máj. 23. 13:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Keresd fel hamarabb a dokidat vagy a védőnőt,ne várj.

Engem vizesedéssel kórházba fektettek,infúziót kaptam, diétára fogtak és ellenőrízték minden nap a vizeletemet.

2014. máj. 23. 13:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha a vizeleted miatt aggódsz és nem szeretnél feleslegesen védőnőhöz járni,akkor ajánlom a CYBOW 10 (100db-os)vizelet tesztcsíkot.

Kb.3500ft-ba kerül.

Engem megijesztettek,hogy fehérje van a vizeletembe,aztán kiderült,hogy amit ráírtak az nem is fehérje hanem genny volt.

Ezért vettem és nagyon sokáig elég(a családtagokat is leellenőriztem vele).

Egyébként sajnos a meleg is kihozza nagyon a dagadást bokán stb.

2014. máj. 23. 13:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is vizesedtem nagyjából a 24. héten, azóta minden rendben. Valószínűleg csak valami átmeneti üzemzavar lehetett. Most 32 hetes vagyok.

Fokozd a folyadékbevitelt, csökkentsd a sófogyasztást, pihenj felpolcolt lábakkal. Sétálgass is néha, az jót tesz.

2014. máj. 23. 15:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát én az első terhességemnél kb a 20.héttől vizesedtem.nem lett sajnos jó vége mert 31hetesen már brutálisan néztem ki és sajnos toxémiás lettem.Próbálj sokat inni,egyél sok almát,beszélj a dokiddal és polcold fel a lábad.Kitartás!!

35hkm

2014. máj. 23. 15:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Jövő héten tudnak fogadni. Köszönöm a válaszokat! :)
2014. máj. 23. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!