9 hetesen vizesedek, volt valakinek ilyen korán? Mit tehetek?
Sajnos én is korán elkezdtem vizesedni és meg is ijedtem, nehogy toxémia legyen!!
Az biztos, hogy mond a védőnődnek és az orvosodnak is, hogy nyomon tudják követni a vérnyomásod és a vizeletben ellenőrizzék mindig a fehérjét!!
Én sajnos azóta is vizesedek, nekem a felpóckolt lábbal való napközbeni pihenés(este is párnával a lábam alatt alszok)segít a legjobban!
A védőnőm az alma kúrát ajánlotta, amit te is írsz, csak kiegészítve sovány sajttal!
Azt mondta ilyenkor sok fehérjét kell enni, ha vizesedünk, sovány húsok, kefir, joghurt, sajtok, és kevés szénhidrátot!!!!
Az orvosom pedig a nyers zellert mondta, hogy egyek, az is jó volt, vízhajtó az is!!
Vízhajtó gyógyszert ilyenkor nem írhatnak fel!
Ami még ötlet, én kipróbáltam nekem nem hatott, de van akinek igen, az a Schüssler só, ebből a Natrium sulfuricum Nr.10 homeopátiás bogyó!
Nekem szerencsére rendben a vizelet eredményem és a vérnyomásom is így nem aggodalmaskodok rajta már, ha megdagad a bokám, elsősorban a babámat féltettem.
Ja és én is sokat járok este pisilni, szerintem ilyenkor pihen a szervezet és jobban tud vizet üríteni!!
Remélem tudtam segíteni és nincs semmi baj nálatok!! :)
28hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!