Leendő anyuka kérdése:
Ma voltam nőgyogyásznál ő azt mondta hogy kb 7 hetes lehetek de április 16 án volt meg utoljára. Lehetséges hogy 7 hetes legyek? Számomra hietetlen. Jövöhéten pénteken megyek uh-ra
Figyelt kérdés
2014. máj. 23. 12:51
1/11 anonim válasza:
Elvileg 5+2 naposnak kellene lenned, de lehet, hogy előtte fogant. Az utolsó vérzésed rendes volt?
2/11 A kérdező kommentje:
Igen rendes volt meg akkor a spirál is fenn volt
2014. máj. 23. 12:57
3/11 anonim válasza:
Majd az ultrahangon kiderül, az a biztos hogy hány hetes a kicsi.
4/11 A kérdező kommentje:
Csak az még egy hét :)
2014. máj. 23. 13:22
5/11 anonim válasza:
Szia! Anyukámnak anno azt mondta a doki, hogy miért nem jött korábban, mint a 8. hét. Anya meg volt lepődve, hiszen 4 héttel előtte volt meg a mensije rendesen. Aztán kiderült, hogy ikreket várt és ezért hitte azt a doki hogy előrébb tart a terhessége. Ez monjduk már régen volt, szóval nem tudom hogy ilyen még ma is megtörténhet-e...
6/11 A kérdező kommentje:
Itt is várható az ikrek mert párom anyujának van egy iker tesója és minden gerenáció 2 utódja valószínűleg iker :D nekünk ez a második babánk lessz szóval megvan rá az esély :D
2014. máj. 23. 13:48
7/11 anonim válasza:
Nos, hát akkor viszont lehet, hogy azért látja késeinek a terhességet:)) Majd írjál majd ide légy szíves, ha megvan az ultrahang eredmény! Szeretném tudni, hogy igazam volt-e:))
8/11 anonim válasza:
De mi alapján mondta, hogy kb 7 hetes lehetsz? Csinált uh-t? Amúgy azt mondják apai ágról nem öröklődik az ikerterhesség. De a lényeg, hogy minden rendben van a babáddal! :)
9/11 A kérdező kommentje:
Persze mindenképp irok hát saccolt kb de majd ultrahang megmondja
2014. máj. 23. 15:42
10/11 A kérdező kommentje:
Hát egy baba lessz :D uh on 6+ 2 naposan mentem de -2 nap eltérés volt :)most elvileg 7 hetes vagyok :)legközelebb majd csak a 12.dik heti uh ra megyek
2014. jún. 5. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!