Ti hogyan mondanátok el osztályfőnökként az osztálynak, hogy gyereket vártok? Utalgatnátok rá, vagy egyszerűen, tényként közölnétek?
Figyelt kérdés
2016. márc. 11. 15:20
1/10 anonim válasza:
Nem igazán értem, minek utalgatni, az nem valami felnőttes megoldás. Én mindenképpen nyíltan elmondanám nekik egy osztályfőnöki órán, lehetőleg nem hatalmas hassal, szóval még azelőtt, hogy már mindenkinek egyértelművé válna a dolog. Elmondanám, hogy ez mivel jár az osztályhoz kapcsolódóan, tehát meddig leszek itt, és hogyha esetleg már lehet tudni, ki az, aki utánam az osztályfőnöki szerepet betölti majd, stb. Tehát elsősorban az osztályt érintő praktikus dolgok fényében mondanám el. Nálunk minden tanár így csinálta, nem csak ofőként, hanem szaktanárként is.
2/10 anonim válasza:
amikor már biztos lenne a terhesség, 12. hét után mondanám el hogy más lesz az ofőjük jövőre. ennyi.
3/10 anonim válasza:
Hat en csak a 18. Het korul mondanam el, de ugy ahogy az elso irja, utalgatni eleg gaz lenne...
4/10 anonim válasza:
Tanár vagyok és ettől az utalgatástól most felkavarodott a gyomrom. Persze, hadd találgassák még hetekig, hogy jól értették-e az "utalgatást". Hadd hülyézzék egymást a diákok, csak mert te nem voltál egyértelmű.
5/10 anonim válasza:
Utalgatni? Ezt nem is értem hogy gondoltad...
A párodnak, meg a családnak lehet utalgatni..kis cipőket elhagysz itt ott, na de bárki másnak?! Nem is értem.
Meg aztán ha jól sejtem akkor ez egy becsúszott gyerek és nem tervezett, szóval kétlem hogy bárkinek kellemes meglepetés lenne..ugyanis az emberek kellemes meglepetésnél szoktak utalgatni, hogy a másik jöjjön rá.
6/10 anonim válasza:
Én is egyértelműen megmondanám... Nem értem, hogy gondoltad az utalgatást...
Hányadikos gyerekekről van szó? Ettől függően az ő szintjükön szépen elmondanám, hogy kisbabám lesz, eddig és eddig fogok dolgozni, ekkortól új tanárnénit kaptok gyerekek.
Azt nem, értem, hogy az 5-ös miből szűrte le azt, hogy becsúszott gyerek, ehhez mondjuk semmi közünk, de ne utalgass, az biztos.
7/10 anonim válasza:
Mert gimnázium alatt sokan vállalnak ám tervezetten gyereket.. :)
8/10 anonim válasza:
7-es, a tanárnők is szoktak szülni... igen. Képzeld :).
9/10 anonim válasza:
A 7-es nem tud olvasni, de azért nagy mellénnyel osztogatja itt az eszet.
10/10 anonim válasza:
12. hét után mond el.attol függ,milyen suliba tanitasz,és hány évesek gyerekek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!