Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudom hogy szornyu de valakine...

Tudom hogy szornyu de valakinek valami tippje? Terhesseg alatti dohanyzas

Figyelt kérdés
Nyugodtan lehet szidni megertem, nincs ra mentsegem gyenge ember az aki nem tudja letenni a cigarettat foleg terhesseg eseten. 6 honapos vagyok. Probtaltam tapasszal, rago, sport stb nem jott ossze. Stresszes a munkam igaz, nem hagyhatom ott mert a tappenz kb 40 ezer lenne igy pedig 450 ezret keresek. ( egyeni vallalkozas)... nem lehet erre fogni tudom es gyulolom magam de nem mrgy, olyan ideg van bennem amikor probalom letenni ( eddig max ket napot birtam vegig gorcsolt a hasam ...) es nagyon sajnalom a babat. Valakinek valami ötlet ? Nyilvan nrm egy dobozzal szivok el de 6 szal megvan sajnos
2016. márc. 11. 14:45
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

Véletlenül elkuldtem...

Hat nem tudom, tény, hogy nem vagyok egy eszkombajn, es nem lett belőlem se tudos, se egy cegvezető, es nem keresek milliókat, de jo munkahelyem van, mindig is az volt, önerőből van két lakasom, szep autom, egészséges vagyok, boldog a parommal es epp várandós. Voltak nehezebb idoszakok is, de kinek nem?

Tovabbra sem azt mondom, hogy a dohányzás nem karos, de rendellenességek még száz más dologból is adódhatnak.

Gondolom, már kiderult, az a válaszoló vagyok akinek az anyja dohanyzott terhesség alatt.

2016. ápr. 22. 12:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!