32 hetes vagyok, lassan egy hónapja nem bírok kimászni a taknyosságból . Valakinek vmi tutti használható vírusölő receptje?
Csupa olyan jöhet számításba, ami nem árt a babának.
Sajnos sok esetben még fűszerek és gyógynövények is veszélyesek lehetnek.
Ha elsősorban orrdugulás, és hasonlók, akkor ezt viszont bátran alkalmazhatod:
Egy szép vöröshagymát felkockázol, beleteszed egy pohárba, és beborítod úgy a két kezeddel, hogy marad egy kis lyuk az orrodnak. Beledugod, és jóóó nagyokat lélegzel.
Ha már nem könnyezel, akkor megrázod, hogy újra legyen illóolaj, és még egyszer megismétled.
A hagymát utána kidobod, a poharat forró vízzel fertőtleníted.
Vírusölő, tisztítja az orr járatait, és nem árt semmilyen módon a babának.
Egy jó fokhagymakrém leves is segíthet, vagy a klasszikus hagymatea: megpirítasz cukrot, és ha már jó barna, felöntöd vízzel, mikor forr, héjastól beleteszel egy hagymát (négybe vágva, tisztára mosva), és még picit forralod. Ízre nem olyan szuper, de nem elviselhetetlen, és jó hurutoldó.
Torokfájásra, köhögésre langyos/meleg vízet keverj össze sóval és azzal gargalizàlj. Méz, zöldfenyő toboz elixír olyan mint a méz, foghagyma és vitaminok.
Én még First spray-T fújtam kínomban a torkomba aloe Vera tartalmú ezért gondoltam rà végső elkeseredésemben (bár ezt orvossal nem konzultáltam le a többit viszont igen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!