Mi a véleményed a fokhagymáról?
Imádom!
Minden nap megeszek nyersen 1-2 gerezdet, szinte minden ételbe rakok.
Szinte mindennap eszem, magropogóson, vajjal. Egy ideje kezdtem el, egészségügyi okokból, s rájöttem, mennyire jóízű is az...
A párom nem panaszkodik, mással pedig ritkán találkozom. De a kollégákkal is simán ettünk fokhagymás ételt a kifőzdében... Teljesen természetes, hogy sok ételnek van szaga.
2.:
na igen, de azért az ételbe tett, megfőzött vagy sütött fokhagyma sokat veszít az illatából a nyersen elfogyasztotthoz képest.
3. voltam. Az ínyemmel volt gond, arra ettem fokhagymát és javult is, hogy ez mennyiben véletlen, azt nem tudom, mivel amikor épp nem fokhagymáztam, akkor sem mindig volt egyformán, aztán svédcseppet is beszereztem, a szénhidrátot is lecsökkentettem (nem az ínyem miatt, egyéb okokból jó nekem)...
#5: Ez igaz, de azért így is marad belőle jócskán, sőt a sima hagyma iselég makacs tud lenni olykor. Na, azt gyakran eszem, most már kevesebbet, mivel szénhidrátos és nehezebben fér az étrendembe, szerencsére nem kell belőle sok (bár nem árt :D), pont a jellegzetes íze miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!