Tudom hogy szornyu de valakinek valami tippje? Terhesseg alatti dohanyzas
"orvosilag sem javasolják, mert a leszokás okozta stressz még károsabb a babának, mint napi hat szál cigi."
mondjuk ez nem igaz, egyedül a dohányos kismamák állítják ezt, az orvosok egyöntetűen azt mondják, a dohányzás ártalmas
De igen leszeretném tenni. Erre vonatkozik a tippek című kérdés.
Magamat EGYÁLTALÁN nem sajnálom, a kisbabát sajnálom mert rengeteget olvastam erről. Magamat nem a stresszes életmód miatt miatt gyötröm hanem hogy más megoldást nem tudok rá kitalálni mint a cigarettát - ezt sajnálom - , és azt is hogy koraszüléssel járhat, szenved odabent, de amikor nem gyújtok rá egy ideig elkezd görcsölni a hasam, rosszul vagyok idegbeteg vagyok sírok mint valami hisztis kislány, ami nagyon elkeserítő. Sose volt könnyű dolgom az életben így az se indok hogy eddig minden olyan gördülékeny volt. tavaly előtt 30 kilót fogytam ahhoz bezzeg volt akaretőrm én nem értem tényleg... nem akarom magam sajnáltatni és nem együttérzést várok nyilván tisztában voltam a kommentek jellegével amikor feltettem ezt a kérdést.
Persze és napi két liter bor is egészségesebb mint két liter víz, mert attól vízköves leszel.
Tedd le, ha le akarod, ha meg nem, akkor szívd. A mmunkára meg annyit, hogy normálisan kellett volna adózni, nem csalni orrba-szájba, aztán lenne normális táppénzed...
A mmunkára meg annyit, hogy normálisan kellett volna adózni, nem csalni orrba-szájba, aztán lenne normális táppénzed...
TESSÉK???? 500 ezre forint bevételig KATÁS VÁLLALKOZÓ VAGYOK. adót csalni... jézusom...
Dehogynem sajnálod magad, pontosabban CSAK magadat sajnálod ! Most is az összes mondatod TE,TE,TE neked milyen rossz, neked görcsöl a hasad, sírsz meg hogy mennyit fogytál mind mind rólad szól!
Letöltötted már a könyvet? Fogadjunk ebbe a fél órába ennyibe se tellett.
Önző, egoista egy nőszemély vagy, csak nem értem minek kellett neked egy kisbaba? Hogy megöld? Na azután mit fogsz csinálni ?
Vagy ha egész életeben beteg lesz mert az énközpontú életed fontosabb vagy hogy TE mennyit szenvedsz az elvonási tünetekkel?
Akkor mit csinálsz?
Lépj ki ebből a komfortzónádból amibe az egoizmusod belelök mert egy ártatlan életet kockáztatsz. Ennyi és nincs tovább, olvasd el azt a rohadt könyvet és többet nem gyújtasz rá. Aztán pityeregj meg vegyél be egy nospat, sokat nem nyom a latba kibírod. Más is kibírta, ne érezd már ennyivel különbnek magad más embertől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!