Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudom hogy szornyu de valakine...

Tudom hogy szornyu de valakinek valami tippje? Terhesseg alatti dohanyzas

Figyelt kérdés
Nyugodtan lehet szidni megertem, nincs ra mentsegem gyenge ember az aki nem tudja letenni a cigarettat foleg terhesseg eseten. 6 honapos vagyok. Probtaltam tapasszal, rago, sport stb nem jott ossze. Stresszes a munkam igaz, nem hagyhatom ott mert a tappenz kb 40 ezer lenne igy pedig 450 ezret keresek. ( egyeni vallalkozas)... nem lehet erre fogni tudom es gyulolom magam de nem mrgy, olyan ideg van bennem amikor probalom letenni ( eddig max ket napot birtam vegig gorcsolt a hasam ...) es nagyon sajnalom a babat. Valakinek valami ötlet ? Nyilvan nrm egy dobozzal szivok el de 6 szal megvan sajnos
2016. márc. 11. 14:45
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Undoritonak tartom en is az egeszet ugyhogy kedves utolso egyet ertek veled. nem tudok jelenleg letolteni mert korhazban vagyok szerdaig.
2016. márc. 11. 15:48
 22/41 anonim ***** válasza:
66%

Na tessék,van itt gond rendesen,de téged ez sem érdekel!

Töröld a kérdést! Csak a f,,szságodat hajtogatod!!

2016. márc. 11. 15:49
 23/41 A kérdező kommentje:
haha oké :D
2016. márc. 11. 15:52
 24/41 anonim ***** válasza:
65%
Azért látom marha jól érzed magad a bőrödben...hol itt a stressz?? Vagy épp bagózol??
2016. márc. 11. 15:53
 25/41 anonim ***** válasza:
76%

nincs gond a méhlepényeddel-hematómád van elejétől. ez elég ellentmondásos, mégis szerinted a heamatóma hol van ha nem a méhlepényeden?!? nekem is van sajnos, én itthon fekszem 3 hete, vérezgetek is... de basszus én nem dohányzom, pont ezért vagyok ki :( amúgy tőlem már nem egyszer megkérdezték, hogy dohányzom-e, szóval biztos van köze ahhoz is, én meg csak szerencsétlen vagyok, de te tehetnél ellene.

koraszülés meg nem játék, így már aztán végképp nem értelek kérdező! párod nem ver szájba mikor szívod azt a szart a kórház udvarán? nem süllyedsz el mikor nagy pocakkal rágyújtasz? nem ég a fejed mikor bagószagúan mászol vissza a kismamák közé a kórterembe?

2016. márc. 11. 15:56
 26/41 A kérdező kommentje:
mar elmult az szerencsere, de a baba mellette volt ennyi volt a szerencsém... omlott belolem a ver 3x is bekellett vinni majd bentfekves, mindig azt hitték hogy elvetelt de olyan "jó" helyen volt hogy nem lokte ki az urulesnel
2016. márc. 11. 15:58
 27/41 A kérdező kommentje:
27. hetben vagyok de meg nem latszik a hasam, olyan mintha csak egy picit dagibb lennek (57 kg vagyok jelenleg)
2016. márc. 11. 15:59
 28/41 A kérdező kommentje:
es dehogynem . az elejetol fogva elsullyedek de mas velemenye nem erdekel en is ugyanazt gondolom mint ok. undorito.
2016. márc. 11. 15:59
 29/41 anonim ***** válasza:
33%
És az ilyen idiótáknak mindig szerencséjük van
2016. márc. 11. 16:00
 30/41 anonim ***** válasza:
Én 24 éve cigiztem, 14 éves korom óta. Most 38 vagyok, de amint megláttam a kétcsíkos tesztet, nem tudtam nem letenni, egyszerűen nem vitt rá a lélek hogy szívjam. Azóta is megvan a dobozban maradt 4 szál. De most meg már olyan szagundorom van, ha megérzem a bagófüstöt, összehányom magam.
2016. márc. 11. 16:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!