Időnként a hüvelyemben enyhe nyomást érzékelek.22 hetes terhes vagyok és sajnos hüvelyi fertőzéssel is küzdök évek óta a terhesség alatt csak erősödött. Mitől lehet a fertőzéstől vagy valakinek hasonló?
Voltam kezelve van folyamatossan...
Attol fuggetlenul meg ugyanugy visszater eleg surun
egyik ismerősömnek is állandó visszatérő hüvelyfertőzése volt, és candida-diétát javasoltak neki.. utána helyre jött, bár nem tudom terhesen lehet-e csinálni!
enyhe nyomás sok mindentől lehet!
pl. baba elhelyezkedése, fertőzés, méh növekedés, amíg nem görcs és nincs vérzés nincs probléma, de azért orvos!
Kedden magyek dokihoz természetesen elmondom neki.
Candida dietat csinaltam terhesseg elott 2 evvel
fel evig kellett aztan abbahagytam meg fel evig jo volt.Utanna minden ujra kezdodott...
Most nem tudom tudnam e tartani megha lehet is mert eléggé kívános vagyok /főleg csoki, puding/.
A gyógynövények érdekelnének ha esetleg kaphatnák bővebb infot megköszönném! Már elegem van az állandó kúpokbol meg krémekből már amugy se használtak legutóbb /2hete/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!