Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudom hogy szornyu de valakine...

Tudom hogy szornyu de valakinek valami tippje? Terhesseg alatti dohanyzas

Figyelt kérdés
Nyugodtan lehet szidni megertem, nincs ra mentsegem gyenge ember az aki nem tudja letenni a cigarettat foleg terhesseg eseten. 6 honapos vagyok. Probtaltam tapasszal, rago, sport stb nem jott ossze. Stresszes a munkam igaz, nem hagyhatom ott mert a tappenz kb 40 ezer lenne igy pedig 450 ezret keresek. ( egyeni vallalkozas)... nem lehet erre fogni tudom es gyulolom magam de nem mrgy, olyan ideg van bennem amikor probalom letenni ( eddig max ket napot birtam vegig gorcsolt a hasam ...) es nagyon sajnalom a babat. Valakinek valami ötlet ? Nyilvan nrm egy dobozzal szivok el de 6 szal megvan sajnos
2016. márc. 11. 14:45
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

Segitséget próbáltál kérni, vannak erre fórumok, doki, védőnőt kérdezted? Ha segitséget kapnál, letennéd? Egy hónap táppénzt sem akarsz bevállalni? Addig talán le tudod tenni, ha nincs stressz. 400.000 ftot megér, hogy letedd. Biorezonancia segitsegével egy ismeröm letette, bár nem tudom mi az. Stresszkezeléséhez kérj szakember segítségét, tanuld meg, hogyan kell. Lehet, hidd el. Ha leteszed a cigit az utolsó 3 hónapra, és utána is, még mindig jobb, mint a napi 6 szál.

Kezedben a kulcs, próbáld meg!

2016. márc. 11. 16:28
 32/41 anonim ***** válasza:
66%
Szavak nincsenek, rá, h milyen kö.csög az ilyen anya, aki rágyújt, mert ő "idegállapotba van", a megszületett nikotinfüggő babája meg napokig fog üvölteni az elvonástól, nem alszik, nem tud pihenni, zaklatott, nem fejlődik, ő viszont nem gyújthat rá...muszáj kibírnia...mert az anyja annak idején nem bírta ki és 6 szálat tolta naponta.
2016. márc. 11. 16:39
 33/41 anonim ***** válasza:
66%
A párod mit szól hozzá?
2016. márc. 11. 18:44
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

Ez az "xy cigizett, mégis egészséges babát szült" dolog nem egy helyen sántít... Oké, hogy mikor megszületik, nincs semmilyen szervi elváltozása a gyereknek, de én bárkit is ismerek és cigizett a gyerekkel, mindnek idegi gondjai vannak, pl lassabb felfogás, nem fog fel dolgokat, hamar romlott a látása, tanulási nehézségei vannak... stb. mellesleg az a baba, aki dohányos anyától született szenved az elvonástól, így sokkal nyűgösebb, többet sír. Egy képsorozat is van neten, hogy akinek cigizik az anyja, a magzat sokkal többször nyúl a fejéhez, és nem hinném, hogy mert élvezi, hanem mert fáj neki (dohányosok tudják, hogy ha akár egy szállal is többet szívsz el, már nekiáll fájni a feje.)

Én is cigiztem, de baba előtt leszoktam, és nem bánom. Ne is nyugtasd magad, hogy minden oké lesz, mert a gyerekednek ez így nem oké, és hiába mondják születés után, hogy minden rendben, majd évek múlva veszed észre, hogy nehezebben mennek neki bizonyos dolgok, és akkor fogod bánni, hogy miattad van hátrányban a többiekkel szemben.

2016. márc. 11. 19:11
 35/41 anonim ***** válasza:
És kérdésedre válaszolva nekem úgy sikerült leszoknom, hogy nem úgy fogtam fel, hogy leszokok, hanem rászokok arra, hogy nem cigizek már. És nem volt nehéz. Neked meg ott van egy baba a hasadban, motiváljon ez, hogy még nincs minden veszve!
2016. márc. 11. 19:14
 36/41 anonim ***** válasza:
32%

Ejj de tökéletes itt egy-két anyuka, vagy válaszoló!! fogadnék hogy van a pocskondiázók között pl aki túl ette magát a terhesség alatt, es hízott 20-30 kg, az se tesz jót a hormonháztartásnak. Az vesse az első követ rá, aki sohasem hibázott.

Nem, en sem vagyok híve a dohanyzasnak! De. A szüleim idején nem hirdették ennyire hogy milyen ártalmas a magzatnak a füst, es engem bizony úgy hordott ki az anyám, hogy dohányzott. Viszonylag normális lettem :-D.

1. Még csak véletlenül se utáld emiatt magadat, sokkal fontosabb a jó lelki állapot!

2. Az a Carr féle könyv vagy hanganyag valóban hatékony, azt még megpróbálhatnád!

2016. márc. 11. 22:21
 37/41 anonim ***** válasza:
95%

Utolsó, hát örülj neki, h neked nem lett semmi bajod....de mit mondanál azoknak, akiknek lett?

Az anyám cigizett mindhármónkkal...Mindhárman kis súllyal születtünk és mindannyian szemüvegesek lettünk úgy, h egyik szülőnek sem volt soha, sőt még a nagyszülőknek is csak öregkorukra.

Erős szemüvegről beszélek, 5-6 dioptriáról, nem egy kis feles lencséről. Nekem pl. felnőttként is megvan, most 4,5-est hordok, életem végéig.

2016. márc. 12. 13:02
 38/41 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

"A szüleim idején nem hirdették ennyire hogy milyen ártalmas a magzatnak a füst"

Nem tudom felfogni, hogy ennyire hülye emberek léteznek. Ha nem is hirdetik, hogy árt a füst magzatnak egy normális ember akkor is megtudja ítélni, hogy mi ártalmas és mi nem. Saját egészségi állapotára káros az embernek nem hogy a magzatra....és nem kell ezt agyon reklámozni egy épp eszű ember tudja. Sajnálom a családodat és téged is!!!!!

2016. ápr. 17. 09:57
 39/41 anonim ***** válasza:
Bocsánat az előző hozzászolóra gondoltam
2016. ápr. 17. 09:58
 40/41 anonim ***** válasza:

Tényleg csak kíváncsisagbol kérdezem:

"a füst mindig artalmas volt, ehhez nem kell sok esz" ez azt jelenti, hogy a ti csaladotokban a 60-as,70-es években egy nő sem dohanyzott, vagy azt jelenti, hogy dohányoztak, csak amikor teherbe esett valaki rögtön letette a cigit?

Egyébke

2016. ápr. 22. 11:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!