A helyemben visszamennétek a régi dokihoz?
Kb. 2 éve jártam egy magán nőgyógyászhoz a szokásos rutin vizsgálatokra. Nem "csinált" velem semmi különöset, csak rákszűrés, ilyenek, szóval nem érzem úgy, hogy hej de sokkal tartozom neki. Aztán terhes lettem, ő állapította meg a terhesség meglétét a 8. héten, de megmondta, hogy terhesgondozást nem vállal, csak a 13. hétig. Ettől függetlenül azt mondta, jöjjek vissza a 12. heti UH-ra.
Kerestem egy másik nőgyógyászt, akihez járni fogok terhesgondozásra. A 12. heti genetikai UH-t egy külsős cég csinálja (kombinált teszt, vérvételes móka).
Aznapra van időpontom az új nőgyógyászhoz, amikor betöltöm a 13. hetet (most vagyok 11+4 napos).
Most azon hezitálok, hogy visszamenjek-e még a régi nőgyógyászomhoz egy utolsó vizsgálatra? Azon kívül, hogy elpárásodó szemmel megnézném a monitoron, ahogy mozog a baba, aztán perkálnék 10 000 Ft-ot, nem sok értelmét látom. Vagy így illik? (Elég fura a doki amúgy, valószínűleg akkor is váltottam volna, ha nem csak a 13. hétig áll velem szóba.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!