Tényleg újra a régi lesz a láb méretem szülés után?
Figyelt kérdés
1,5 számmal nagyobb lett a lábam, mióta terhes vagyok (23hét). Sokszor úgy érzem, hogy mindjárt szétszakad a talpam, hogy tágul, nyomódnak szét a csontok. Remélem már nem lesz nagyobb. Ma azt mondták nekem, hogy ne tárazzam újra a cipős szekrényt, mert úgyis visszaáll. Valóban?2015. jún. 17. 16:43
1/12 anonim válasza:
Nekem nem állt vissza, 1 számmal nőtt a lábam.
2/12 anonim válasza:
Nekem sose vizesedett (max. picit dagadt a melegben, de az nem terhesen is előfordul) és nem is lett nagyobb, azonban hallottam másoktól, akiknek nőtt, hogy nem állt vissza eredeti méretre.
3/12 anonim válasza:
Én épp egy hete döbbentem meg, mert nem vettem észre annyira drasztikus változást korábban, mégsem volt jó a szokásos méretű cipő. Vizesedtem a terhesség vége felé, de egy pár hét alatt lement szülés után és fel sem merült bennem, hogy a lábam már nem a régi. Nekem is kb. 1 számmal lett nagyobb és ezek szerint úgy is maradt :(
4/12 anonim válasza:
Nekem az első szülésem után 1-1,5 számmal nőtt a lábam.
Második után hosszra nem nőtt, de szélességre igen.
Úh vehettem új cipőket. :S
5/12 A kérdező kommentje:
Akkor ne nagyon reménykedjek... Fura lesz 40-41-es cipőket próbálgatni. :O :D
2015. jún. 17. 17:16
6/12 anonim válasza:
Igen, nekem is az volt. 39-es lábam volt, fixen, még neten is mertem cipőt rendelni korábban, mert annyira biztos volt a méretem. Most, hogy bejött a jó idő, gondoltam veszek sarut, mert a tavalyi már nem valami szép. Felpróbáltam jó pár 39-es méretűt, mire rájöttem, mi a gond. Hosszra jó volt, de a lábfejem magasabb lett, és ezért mind szorított felül. A gond az, hogy a 40-41-esbe meg belefér ugyan a lábfejem, de túl hosszú. Így most patthelyzetben vagyok, még keresem a jó cipőt a nyárra :(
7/12 A kérdező kommentje:
Hm, érdekes. Nekem hosszra is meg mindenhogy nőtt, szóval a férjem 41-es papucsa kicsi híján tökéletes.
2015. jún. 17. 17:43
8/12 anonim válasza:
Ha szétcsúsznak a csontok, az már soha nem megy vissza, ellenben ha csak vizesedsz, magától értetődően az visszaáll.
9/12 anonim válasza:
nem a vizesedéstől nő meg a láb.És úgy fog maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!