Szülés után, amikor már letelt a 6 hét, visszaállt a régi rend a házas életetekben a férjetekkel?
ez a hat hét és utánna jobb lesz ugyanolyan közmondásos mint amikor felébredsz a 18. szülinapod utáni nap reggel és rájössz semmi se változott.
a világ ugyanolyan.
ha jólvagy és nem fáraszt le a baba marad energiátok egymásra akkor közösen lehet újra jó a nemi életetek . tenni kell érte . sokszor leszel nagyon fáradt de kettőtöknek kell akarni és evés közben jön meg az étvágy ha érted....
Az elsönél ott a válasz!!!!!!
Nekekm az elsö terhességemnél ezer féle prob´lémám, volt, véreztem göröcsöltem, szinte végig, habár a doki soha nem tiltott el sextöl, de azért ovatos voltam. A férjem mindig próbálkozott, de megértette hogy mennyire félek, így keveset voltunk együtt, de ö mindig akarta.
kb 3 héttel a szülés után már nagyon akartuk, kivártuk a 6 hetet és minden vissza állt szinte rögtön. habár nekem nehéz volt az érzelmi része, de hamar bele jöttünk.
Második babánál nem volt gond a terhességgel, így csak a végén volt kevesebb sex. Most a szülés után honapokkal inkább idö probléma van. az elsö lányunk 2 éves és már nem tudunk reggelente csak úgy össze bújni, este meg a kicsit mikor lerakjuk 10 körül már hulla fáradtak vagyunk. délben soha nem alszanak egyidöben. De próbálkozunk mindig, és azért hetente 1x talán sikerül.
De ha már most nem kívánja a férjed ez csak rosszabb lesz a szülés után.
köszönöm .
hatalmas falat lesz a házasságotokban ez az időszak . új lesz Nektek is mindent szokni kell de kívánom hogy sikerüljön .
első voltam.
Mi nagyon jokat szexeltunk a terhesseg alatt a doki nem tiltott Az elso 3 honap beli eltiltas 250 eves es hulyeseg mert szextol nem szakad meg egy korai terhesseg.
A szulesem is egy jo szerelmeskedes utan indult meg.
A baba utan mar 3 hettel enm vereztem igy belevagtunk semmi bajom nem lett Nekem a doki azt mondta ha nem verzek es nem faj mehet a dolog.
A 6 hetes ellenorzesen megkerdezte hogy megy es mikor voltunk eloszor ujra es milyen fog gatlot akarok.
A szuoles utan a doki ajanlotta sikositot hasznaltunk kicsit kellemetlen volt de hamar belejottunk Sokszor de szerelmeskedtunk olyankor jokat aludt a baba mi meg visszabujtunk az agyba a ferjem szabadnapjain.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!