Hogyan állhatna vissza a régi rend? Tehetek érte valamit?
Szia!
Nálunk a helyzet ugyanez. Az enyém jelenleg 7 hónapos. 3 hónapig átaludta az éjszakákat, majd 5 és fél hós volt, mikor egyre többet riadt fel. Néha 10-15 ször is nyekereg, ilyenkor (mivel mi még egy szobában vagyunk) vagy apa vagy én kimászuk hozzá, adunk neki egy kis vizet, és vissza is szenderül.
A gyermekorvos a fogára gondol, hogy amiatt (mondjuk kettő ki is jött neki 6 hósan meg 6 és fél hósan).
Chamomilla vulgaris 15ch-t használtunk, de nálunk semmit nem ért. Napközbeni altatáshoz Dentonix (vagy oldat vagy gél) helyileg használ, amíg elalszik, de ennyi.
Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de majd kinövi :(( Én 2 kávéval élem túl a napot (persze ha szopiztatsz akkor kilőve, sajnos!!) Napközben sem alszik sokat, az enyém sem max 3-4 órát. Bár ha 4-et alszik akkor már baromi fáradt :)
Kitartás, és sok boldogságot, gartula az esküvőhöz :)
köszönöm a sok biztatást!!
enni már nem eszik 2 hónapja éjjel, tápszeresek vagyunk. igen bújnak elő a fogacskák, majd veszek homeós bogyót, kipróbáljuk!! sajnos főznöm minden nap kell apánk miatt. a takarítással nem igazán foglalkozok, hétvégén ha van rá időm megcsinálom, csak 2 naponta felporszívózok. sajnos az alvás itthon fél óránál nem több, így nem pihenhetek Vele, kint bezzeg órákon át durmol :) kirakni nem tudom, mert a 4.-en lakunk, terasz meg nincs...:( majd csak kibújnak az első fogak!! köszönöm a gratulációt :) ha az esküvő is elmúlik már nem lesz annyi dolgom. jól esett a biztatás!!
köszi csajok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!