Akiknek szülés után "megereszkedett" kissé a hasa, és magától nem húzódott a régi formájára sok idővel sem, tornával tudtatok segíteni rajta (és mennyi idő után látszott már eredménye)?
Én is várom a csodát, de nincs. Világéletemben vékony voltam, szép feszes hassal. Két gyereket szültem egymás után, a második gyerkőc szoptatásának befejezése után elkezdtem tornázni, kevesebbet enni, és a felesleges pár kg le is ment rólam, a hasam napról napra laposodik, már majdnem olyan mint lánykoromban. A kicsi most 20 hónapos kb most nyertem vissza a versenysúlyomat.
Az alakom csini, de a hasam úgy látom sose lesz már a régi, a bőr kinyúlt, ráncos, nekem is kötényhasam van.
Tornával tudsz a hasizmokon erősíteni, feszesíteni, a plusz kilókat leadni, de a kinyúlt bőr nem áll helyre ettől. Ez van.
De attól még tornázz nyugodtan, néhány hét után már látszik az eredménye az intenzív mozgásnak.
Köszönöm mindenkinek a választ.
Én 31 évesen szültem, 1 gyerek van. A hasam annyira nem gáz, nem az a klasszikus kötényhas, de azért oldalról jól látható, hogy szültem. 1,5 év után sem változott magától (hogy eddig miért vártam a tornával, azt most nem részletezném). Nem voltam az a nagy sportoló szülés előtt, de ettől laposabb volt a hasam. Azért diétázni nem szeretnék, mert még vékony is vagyok magasságomhoz képest, kevesebb is a súlyom, mint szülés előtt, csak a hasam lett aránytalan hozzá. Most kezdtem el tornázni nemrég, hasizomra főleg, én is kb. fél évet tippeltem a változásra, akkor folytatom és talán futni is eljárok majd mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!