Kismamák ti tornáztok szülés után, hogy visszanyerjétek a régi alakotokat?
Két terhesség, szülés, 4 kg-os babák után a hasam még mindig igen nagy. a pici már 9 hónapos, azt mondják, ami 9 hónap alatt jött fel, az 9 hónap alatt megy le, hát nekem nem ment le, úgy nézek ki mint egy 5 hónapos terhes kismama.Ráadásul amúgy vékony vagyok így még feltűnőbb a nagy has. Próbálok itthon tornázgatni, futni, esténként elkezdtem felüléseket csinálni, na attól fáj a derekam, de semmi látszatja.
Ti tudtok valamit ami segít?
Kérdeztem egy ismerősömet aki piloxingot oktat, hogy hogyan lehet a hasi zsírpárnát eltüntetni, azt mondta helyi zsírégetés nincs. Na köszönöm szépen, akkor én már így maradok?
Tényleg nincs helyi zsírégetés.
Amúgy nem nyílt szét a hasizmod? Azt gyógytornász tudná rendbetenni. Addig hiába edzel, ha nem záródik össze, pont a szétnyílt állapotot konzerválod.
Azt pedig, hgoy honnan éget zsírt a szervezet, ő maga dönti el, főleg genetikai alapokon.
Súlyzós edzést javasolnék és futást (gyógytornász után!!).
Ha valamennyi izomtömeg feljön, akkor nyugalmi állapotban is gyorsabb az alapanyagcsere. Tehát akkor is magasabb a kalóriafelhasználás, ha ülsz a TV előtt.
Köszi. Nekem is az esték szabadok. Akkor hagyom a felüléseket, inkább futok, amennyit bírok.
Sajnos nincs a környéken aerobic jellegű torna, így otthon próbálok zenére ugrálni a babámmal.
Remélem, előbb-utóbb lesz már látszatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!