Miért mondjak a nők h nem szeretnének szülni, mert eltorzul az alakjuk? Mitől rettegnek, miért nem lesz a régi az alakjuk?
Ez az egész genetika. Na, meg azért nem mindegy, hogy 20 évesen vagy 30 évesen szül az a nő. Bár vannak 30 éves anyukák is, akik letagadhatják azt, hogy szültek.
Szerintem abszolút genetika. Van aki már szülés után pár nappal, hónappal visszanyeri a normál testsúlyát, van akinek évekbe telik, pedig küzd érte, van akinek nem sikerül. Na, meg azért a felesleges bőrt a hason sokszor csak plasztikai műtéttel lehetne eltűntetni. Hiába fogy valaki, ha ottmarad a bőr. Ez is a bőr rugalmasságától függ!
Sose feltettem az alakomat a szulestol. Erre soha nem is gondoltam. Jo alaku no voltam mindig is nem tul vekony de vegkepp nem kover. Mell, segg mindenem meg volt. Megszultem. Lett jo logo szottyadt cicim, hasam is maradt ami csupa csik lett, a combom fenekem is narancsboros lett. Probalok ellene tenni h alakuljon a testem de elegge nehez. Regen konnyen fogytam most vmiert mar nem igy megy. :-).
De nem banom. Jo hazudok kicsit igen :P de nem cserelnem el a lanyomat h ujra ugy nezzek ki mint regen. Tenni lehet ellene es kitartoan eredmenye is lesz. Aki akar az tesz is. A tobbi csak kifogas.
Vannak szerencses alkatok h szul 2-3 gyereket es meg se latszik rajta. Na oket irigylem. :-)
Aki meg emiatt nem szul nem is akar igazan gyereket szerintem. Hanyan kuzdenek ezen az oldalon is evek ota h gyerekuk legyen, es szerintem a testuk lenne az elso amit felaldoznanak azert h legyen babajuk. Na ok akarnak gyereket, akinek meg ez akadaly az nem akar.
Van aki nem érzi jól magát, ha megváltozik a teste. A kötényhas, a leszívott mellek, csíkok, repedezett bőr tényleg nem szép látvány és van, akit ez bizony zavar. Nem mindenkinek könnyű visszanyerni a régi alakját, vannak olyan változások is, amelyeket nem lehet visszacsinálni. Nem mindenki szerencsés.
Ezt az oldalt is meg lehet érteni.
hát megváltozik a test szülés után. 21 éves vagyok, 3 hónapja született a babám. a hiúságomnak nem tesznek jót az ujjnyi vastag striák a hasamon meg mellen, combon, meg a császáros heg sem, de akkor is megérte és százszor végigcsinálnám egy ilyen kis csodáért!!!
én bízok a kitartó tornában!
2-esnek:en akarok,csak nem tudom mi fog megvaltozni,mennyire erintene lelkileg rosszul.lehet undorodnek a sajat testemtöl. bar most is van pocakom,ezert lehet nem fog annyira csikos lenni,olyan 3-4 honapos terhesnek is kinezek sztem.de tenyleg mostanaban hiztam.Biztos szeretnem,meg elkenyeztetnem.de elöbb sajat magamat akarom megvalositani.meg parom is iszik,azert is felek kicsit.
3-as: mi az amit nem lehet visszacsinalni mondjuk?
utolso is durva.hat sajnos ez A Nök sorsa.van eröd tornazni.meg nincs gyerekem,de igy is hulla vagyok.hany orat szültel?
A terhességi csíkokat például nem lehet visszacsinálni. Jól hangzó krémek, meg torna jó pénzért, de nem fog változni. Max halványabb lesz, vagy az ember bebeszéli magának, hogy halványodot....
Ha iszik a párod, meg ne forduljon a fejedben vele gyereket vállalni Okos legyél!
Én is féltem ezektől.
Császár után 1 hónappal a hasam visszament régibe. Még nem tök lapos, de 1-2 hét, és majd a torna után az lesz. A felszedett kilóból nem maradt semmi, se csík, semmi. Tesómnak, anyának is így volt. Tényleg genetika.
Akinek nagyon beindul a hízás, megnézetném a pajzsmirigyét is, nincs-e alulműködés.
Ahogy elottem is irtak, genetika.
En pl. alig hiztam, nem lettem csikos es szep vekony lettem szules utan pedig normal testalkatom volt baba elott. De akkor ez eszembe sem jutott hogy csunya maradnek, a baba volt a lenyeg.
Most is batran bevallaltam a 2.-at, 8. honapban jarok alig hiztam es meg mindig nincsenek csikjaim...
Szerintem nezz korul a csaladban kinel hogy volt, mert nagy esellyel te is azt orokolted (van kivetel persze itt is) es tudni fogod mire szamits. Nalunk a szoptatas is genetikailag van kodolva, nagyim es anyum is csak 1 honapig tudott szoptatni, en 2 hetig, ihattam en akarmilyen csodateat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!