Miért mondjak a nők h nem szeretnének szülni, mert eltorzul az alakjuk? Mitől rettegnek, miért nem lesz a régi az alakjuk?
Figyelt kérdés
Én szülés után csinos anyukákat látok,akiknek hamar visszahúzódik a hasuk. akkor miért félti mindenki az alakját? Nem lehet azt a húszon-,harmincéves alakot visszacsinálni? Logó cici,löttyedt has,nagy segg? Vagy miért?2014. máj. 28. 21:27
21/27 anonim válasza:
Kedves Pontozó Bizottság!
9-es vagyok. Megmondanátok, hogy miért pontoztatok le? Mert nem maradt rajtam felesleg? Ez az ok, igaz?
22/27 anonim válasza:
Szerintem másokat is lepontoztak, nem te vagy az egyetlen.
23/27 A kérdező kommentje:
En mindenkit felpontoztam csajok! Mindenki valasza nagyon tetszett. a parom meg mikor nem iszik nagyon rendes.2 hetente iszik kb,de akkor van mikor elegge.de en azon gondolkoztam mi lenne ha pont szülnöm kene,akkor lenne reszeg... Persze a haverjai öt vedik,es azt mondtak nehogy elhiggyem mar,mert amikor meghallana h szülni fogok,egyböl kijozanodik.Hat sztem meg ez hülyeseg.Majd amikor fekszik,alszik az asztalon,epp mult heten is volt olyan,nem tudom ki az aki felebresztene... Hat jogsit se lehetne rabizni,mert egyböl elvennek töle.De amugy szeret,es kiall mellettem igy hogy nincs munkam.Most megint eliteltek... 20-as valasz is nagyon tetszett. Köszi a bölcs tanacsokat.
2014. máj. 29. 21:12
24/27 A kérdező kommentje:
Bocsi nincs ekezetem.
2014. máj. 29. 21:13
25/27 anonim válasza:
Ne általánosíts! Ha itt olvasgatsz, láthatod, hogy azért elég sok nő mer szülni...
26/27 anonim válasza:
Én 2 gyereket szültem,most vagyok 28,a nagyobb szeptemberben lesz 4 éves,a kisebbik akkor lesz 1 éves..az első terhességet 83kg-val kezdtem 103kg-val mentem szülni,de mégis jobban néztem ki,mint a második terhesség elött 77 kilósan.Most 9 hónappal a második után 81 kilósan,kiszélesedett a csípőm,lóg a hasam,széltől-szélig csíkos vagyok, a melleim a hasamon lógnak,olyanok mint egy pohár vízzel megtöltött lufi,aminek az alján van némi töltet!Ezek már az első gyerek után is így voltak,a második szinte nem is tett ehhez hozzá,de még egy darab csíkot sem(ő kisebb volt 360g-val).Ezekkel szerintem nem lehet mit csinálni,max plasztikai sebész,hasplasztika,mell plasztika,ami legalább 1,5 millió forint.Ezek mellett van akinek a hüvelyét kell plasztikázni...hát ezek azok az okok,amiért egy nő félhet a szüléstől!
27/27 A kérdező kommentje:
Szerintem azert most kicsit örülnek,megkönnyebbülnek a nök akik iit leirhatjak banatukat. :) Kicsit enyhit rajta ha elfogadjuk.
2014. máj. 30. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!