Miért mondjak a nők h nem szeretnének szülni, mert eltorzul az alakjuk? Mitől rettegnek, miért nem lesz a régi az alakjuk?
Hát, nekem már alapból van 1-2 csíkom, de amióta terhes vagyok, még egy új sem jött ki, szerencsére! de folyamatosan olajozom is,sajnos ez nekem nagyon genetikai, már 12-13 évesen lettek csíkjaim,ahogy hirtelen nőttem :(
Félek viszont attól,hogy kötényhasam lesz, arra lehet tornázni, semmit nem érsz vele :( na,de ki tudja mi lesz, ha a maximumot kihozom magamból szülés után, akkor ne nézzen rám, akinek nem tetszek :)
11.-es kicsit elvette a kedvem,en 23 vagyok,de meg nem tervezem annyira a szülest.
elözö valaszolo pedig nagyon szerencses alkat,kis csik nekem is van a hasamon,de nem zavar. elötte meg kene hizni,szüles elött,h nag legyen a has,ha szep fokozatosan hizunk utana jöhet a gyerek,nagyobbra nem nö a has,es nem lesz strias. :) ilyenek jarnak a fejembe. de ki akar köver lenni elötte is.most neztem epp a popom,szörnyü,miota parommal vok,elhanyagoltam magam,indul a fogyokura,de csak sajat kedvemert,h jol erezzem magam a börömben.
ah, én is pont akkor vettem meg a konditerem bérletet, mikor kiderült a kis kinder surprise :) HD széles képernyő lettem az utóbbi években, bár sosem voltam pálcika! :D
mindig úgy terveztem,hogy mikor lassan jöhet a baba, jól lefogyok előtte.
de
1. véletlen baba
2. elvileg,akin több alapból a zsír,az kevesebbet is szed fel - aztán ki tudja, erről nem tudok nyilatkozni, mert van:D
:D Es te hany evesen szültel?
legjobban a puncimat feltem,lehet eliteltek emiatt,de nekem fontos.hallom a pasikat amikor pletykalnak a nökröl,h az egyiknek olyan a nagy,a masiknak belefer a 2 ökle,meg h lötyög benne a kuki.majdnem azt irtam h kukik. :) de azert az ilyenfajta helyreallito müteteket nem vallanam be.
én első babás 23hetes vagyok egyelőre, szülés utánról még nem tudok nyilatkozni:)
Én is féltem az alvázat, én olyan pici vagyok, hogy néha a minitamponnal is küzdöttem, meg mindig edzettem is. Elvileg,ha izmos a hüvely, akkor nincs probléma, visszahúzódik, hallottam olyat,hogy szülés után még szűkebb lesz valaki...most is elkezdtem ezeket a Kegel gyakorlatokat,de amiket haladóknak írtak, könnyedén megcsináltam, szóval a legnagyobb fájdalmam a varrás (rettegek a tűtől) és az aranyér ! :D
Én sose féltettem az alakomat a szülés miatt. Sőt úgy gondoltam, hogy gyerek nélkül semmi más nem tudná pótolni az életemben azt, amit az anyaság jelent, hiába lenne bomba alakom meg hordanék dögös ruhákat. 35 évesen szültem, 9 kilót híztam terhesség alatt, pedig ettem összevissza mindent. Most 4 kiló van még rajtam, kicsit szélesebb maradt a csípőm és még nem kockás a hasam, de ezen lehet segíteni. Nem lóg rajtam sehol a bőr, pár csíkom lett csak a hasamon, a mellem normális, pedig szoptattam.
De mondjuk, ha a párod iszik, akkor én a helyedben azonnal lépnék tőle, gyereket meg végképp eszembe se jutna neki szülni. Az olyanok meg, akik azon röhögnek, hogy szülés után egy nőnek ott lent tágabb lett, hát finoman szólva nem nevezhetőek férfinak. Normális kapcsolatban normális embernek kell gyereket szülni, aki megérti ezeket a változásokat is, meg azt is hogy kell egy kis idő a regenerálódáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!