Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akiknek szülés után "megereszk...

Akiknek szülés után "megereszkedett" kissé a hasa, és magától nem húzódott a régi formájára sok idővel sem, tornával tudtatok segíteni rajta (és mennyi idő után látszott már eredménye)?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 8. 14:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha sosem tornáztál igazán, érdemes egy általános erősítéssel kezdeni. Ha van a környékeden valami jó női torna, az jó, a futás is jó, biciklizés, ilyesmi. Emellé jöhet a speciális hastorna, de ne csak felülésekre gondolj, sőt a felülések nem a legjobbak, hanem inkább a lábemelgetős gyakorlatok, nagyon sok ötlet van a neten.

És amit nekem is a fejemhez vágtak, amikor a kedvenc édességeimről nem akartam lemondani, az az a tény, hogy a torna 30% a diéta 70%-ban segít az alakformálásban. Én is vékony vagyok, nekem sem kell fogynom, csak a hasamat faragnom. A diéta a mi esetünkben azt jelenti, hogy minőségi változás legyen, minimálisra csökkenteni a szénhidrátbevitelt, és növelni a fehérjebevitelt, fehérjedús táplálkozás sok zöldséggel, gyümölccsel. A fehérje izomzatot épít, és ez nem árt az egész testre kiterjedően, arányosabbá tesz, és ha nagyon minimális a szénhidrát és zsír bevitele, akkor a szervezet el tudja égetni a felesleget a hasról az edzések segítségével.

Sok sikert mindenkinek a saját alakformálásához!

2015. ápr. 9. 13:23
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a további hasznos tanácsokat is!

Van gumiszalagos futópálya a közelünkben, azt tudom használni, kondis- női csoportos mozgásformás tornára viszont még nincs lehetőségem.

Azt hiszem bármilyen mozgásforma jó hatással lesz idővel az alakomra, főleg ha az előzményeket nézzük. :)

2015. ápr. 9. 13:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Biztosan, csak NE add fel! Mert az utolsó 3 kg megy le a legnehezebben, van hogy megrekedsz, de csak előre és ami a célod, érdd el! :)
2015. ápr. 9. 14:56
 14/14 mi a fene ***** válasza:
Hulahopp karikázás ? Csak kérdezem próbálta már valaki ?
2015. ápr. 19. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!