Szülés után nektek mikor lett a hasatok újra a régi?
A hasizmom enyhén szétnyílt. Így hiába nem volt felesleg rajtam, köldök felett maga a hasfal domborodott ki. Hasizom célzott edzésével visszament, nagyjából 10 hónappal a szülés után. Hozzátartozik, hogy kb 7 hónapig semmit nem csináltam vele, így 2 hónap kellett a korrekcióra.
A köldököm viszont meglöttyedt, az nem is fog visszaállni.
Nekem nem lett még olyan, mint régen volt,2 éves a fiam.
Tudom, hogy ehhez célzottan kellene hasizomgyakorlatokat végeznem, de még nem álltam neki (kialvatlanság, sokszor 0-24 egyedül a gyerekkel stb...), nem tudom, mennyi idő alatt lenne hatása.
Nekem is szétnyílt a hasizmom, hiába vagyok vékony, úgy nézek ki, mint 20 hetes terhesen (nekem akkor kezdett látszódni, bár csak a szűk család látta rajtam, akik tudták, hogy amúgy teljesen lapos hasam van, 20 hetesen úgy néztem ki, mint aki felpuffadt).
Nekem anno a dr.Kelen bőrfeszesítő krémje vált be (más területeken), de a hasamat is kentem vele, a bőrrel nincs is gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!