Szülés után nektek mikor lett a hasatok újra a régi?
Figyelt kérdés
Másfél éve szültem, fél éve aktívan sportolok, heti 3 alkalommal. Nem híztam sokat, 13 kg-t, és a sportnak hála már a teherbeesés előtti súlyomnál is jobban állok. Csak a hasamon a bőröm... hát nem valami épületes látvány. A felesleg lement róla, és még szülés után sem jött helyre. Vannak tapasztalataitok, hogy mivel érdemes kenni, milyen jó trükkök vannak bőrfeszesítésre?2015. febr. 25. 10:38
11/15 anonim válasza:
Elkepzelheto, hogy meg fog javulni, de szerintem nem sokat.Ez valoban inkabb genetikai adottasag.
Nekem szerencsere nem nyult meg a borom, striaim sem lettek.2 es fel honapja szuletett a masodik babam,mar most is egesz szep a hasam( bar egy kis edzes azert ramferne hogy izom is legyen ott), de a boromon nem latszik hogy szultem.
Ezzel ellentetben egy baratnom 7 evvel szules utan is olyan mintha meg mindig terhes lenne, pedig egyaltalan nem tulsulyos.
12/15 anonim válasza:
A bőrödet nem tudja korrigálni csak a sebészkés. Arra nem lehet dolgozni, meg kemény munkát belefektetni. A kenőcsök sem érnek erre szart se.
13/15 anonim válasza:
Főleg, hogy már másfél ÉVVEL vagy a szülés után. Rajtad már csak a csoda segít, vagy a plasztikai sebész.
14/15 anonim válasza:
Ez genetik a sajnos. Attól függ, kinek mennyire rugalmas bőr adatott meg (kozmetikus mondta). Szerencsére nekem hamar visszaállt a szülés előtti formájára, hat héttel a császár után már olyan volt, mintha soha nem lettem volna terhes.Pedig 38 éves voltam (és 10 kilót híztam összesen). Remélem a második után is így lesz.
15/15 anonim válasza:
Sztem a bőiröd már úgy marad. Ez sajnos genetika. De javulni fog még az tuti. Ha sportolsz rá kevésbé lesz látványos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!