Nektek mekkora volt a hasatok? Megoszthatnátok pár fotót a kiindulástól. Csak régi írások vannak mindenhol.
Kedves elsõ! Terhesség kategóriában és ha valaki arra kiváncsi h milyen volt a hasatok....szerinted mit akar a kérdezõ?
Sajna nem tudok képeket felrakni, mert én is csak az elején járok. De kiváncsi lennék én is pár fotóra!
Képzeld, 2-es, nekem is van gyerekem. Attól még nem tudom értelmezni, hogy miért kellene a kiindulásról fotót megosztanom. Hogy hogy néztem ki a teherbe eséskor?
És mi az hogy "régi írások" vannak mindenhol. Ez hogy jön hozzá?
És valóban nem eleje-vége fotót kért, csak a kiindulásról. Ezért értetlenkedek, hogy ennek mi értelme. Mit lát a képen, amit nem tud megkérdezni.
Tessék én szivesen megmutatom. Http://kepfeltoltes.hu/view/150518/9h_nap___www.kepfeltoltes.hu_.jpg
December 26-án megszületett a babó, egészséges kiscsaj.
Látom csak a második ember tud gondolkodni:)es kötekedés nélkűl válaszolni..
A kiindulás a terhesség eleje valószínű, nem? Mert nem mi degy h alapból nagy hasad volt e.. Az meg h régi írás..az meg arra vonatkozik, hogy ha körbe nézel alig van fórum ahol kép is van..és az is mind kb 2009es..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!