Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok, csúnya vagyok,...

Terhes vagyok, csúnya vagyok, leszek még újra a régi?

Figyelt kérdés
34 hetes vagyok és kezdek nagyon ormótlan lenni, sírás határán állok. Eddig dús hajam, minden hajmosás után tartotta a formáját, ma meg tök lelapul (nem hullik), béna vagyok, homlokom, orrnyergem májfoltos, úgy nézek ki, mint aki kéményt sepert :-( Combjaim összeérnek, egyre nagyobb a hasam, nem az a szexi poci, mint pár hónapja, hanem egy nagy óriási pocak. Szemből még elmegy, de oldalról, hát ... sírni tudnék. Olyan ronda vagyok, tetejében ez nem jó, az nem jó, semmi nem jó. Nem is értem mit evett/eszik rajtam a párom, hogy újra gyereket szülök neki, és így rondává válok. Sírni sírni tudnék. Azt is tudom, hogy szülés után is töttyedt hasam lesz, lógni fog mindenem, combom, mint a csirkecomb, itt lesz a nyár, hát nem is tudom, mint egy hájas massza. Viszont a pici babát nagyon várom!
2015. máj. 13. 21:18
 1/7 anonim ***** válasza:

nahát én is iyeneket éreztem, tetejébe még szeles is voltam. el nem tudtam képzelni hogy bele fogok még férni a gatyáimba. én neki estem a májfoltjaimnak brutál módszerrel elüntetni, szülés után a májfolt halványodott majdnem maximálisan, amit én okoztam meg nem..

de már lógnak rajtam a gatyák, pedig nem is tornázok. semmi.

has visszaalakult narancsbőr lett helyette a fenekem és alatti részeken

néha szépnek érzem magam, de azért örülök, hogy ruhában kell járni és estére sötétedik

strandon meg úgy csinálom, hogy hátulról ne nézzenek

2015. máj. 13. 21:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

De drága vagy. :) Nem kell, hogy a régi legyél... gondolj arra, hogy a változás jó, a változás szép... az élet része. És a legszebb, hogy életünk szerelme akkor is szeret, amikor változunk...

Ha rajtad van a terhességi nyafi, tessék gyorsan előkapni a legcsinibb terhes ruhát, séró belő, smink fel (érdemes újabbat kipróbálni, hogy a megváltozott vonásokkal együtt is jól érezd magad), nagy mosoly, és jelenj meg olyanok előtt, akik szeretnek! Legjobb barátnő, barát, rokon... s hagyd, hogy szeressenek... öleld vissza őket, fogadd el a bókokat...

Amin nem tudsz változtatni, annak pedig mondd, hogy ez nem lesz mindig így, pl. "pukkadj meg, májfolt, úgyis véged lesz, ha megszülök!!!" :))

Kitartás!

3/7 anonim válasza:

Először is boldog babavárást!

Másodszor.Minden nő ilyenkor átváltozik,hisz tudod,hogy a hormonháztartásod felborul.

Megszülsz,hidd el,lassacskán majd újra a régi leszel.

Pici felnő, már nagyobb lesz,simán visszs tudsz fogyni.Minden délután tolod kocsiba sétálni,az máris jó edzés :) fel a fejjel!

4/7 geri1000 válasza:
100%

Szerintem ez csak egy ilyen átmeneti önkritika mivel közeledsz a szüléshez már belül úgy érzed,hogy már itt lenne az ideje végre túl esni rajta. De ez meg fog változni szerintem,miközben a kicsivel fogsz foglalkozni ezekkel nem lesz időd,és szép lassan elmúlnak ezek a problémák a külsőddel és észre sem veszed,hogy újra a régi leszel :)

Ez csak az én véleményem,de szerintem van benne igazság! Ne emészd magad az ilyen dolgokkal,koncentrálj egyenlőre a szülésre,és ha túl leszel az első hónapokon ráérsz a nőiességeddel foglalkozni vagy nem tudom,hogy szokták ezt nevezni :) Eljársz kozmetikushoz,fodrászhoz stb. amik még jobban növelik majd az önbizalmad :)

20/F

2015. máj. 13. 21:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Én szerencsés vagyok, nem híztam sokat, nincsenek májfoltjaim, pattanásaim, a bőröm sem repedt szét (még), nem vastag a bokám a víztől, szóval és remekül érzem magam, de én úgy vágtam bele a terhességbe. hogy ami változás jön, elfogadom.
2015. máj. 13. 22:18
 6/7 anonim ***** válasza:
biztos a hormonok miatt de én megkönnyeztem a válaszokat, pedig még csak 6 hetes vagyok, 3. babánkat várjuk, de már bújtatni kell a hasam mert már úgy nézek ki mint aki 10-12 hetes... Holott még igazán semminek nem kellene látszódni. Én megértelek, és hidd el szép vagy, hisz kismama vagy. A hasad azért nagy mert egy élet növekedik benne, a te kis életkéd! A külső nem számít mert ha már lesz engergiád magaddal foglalkozni, majd rendbe kapod magad! Fel a fejjel! Nemsokára babázhatsz, az elfeledteti veled az összes rossz érzésedet!
2015. máj. 14. 10:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Én mindig is azt vallottam, hogy a terhes nők gyönyörűek! Megszépülnek a terhesség alatt, és mindig vártam, hogy én is babát várhassak, mert szerintem ez egy csodás dolog...

19hetes leszek :) 6-7 kilót híztam, a csípőm kiszéllesedett, a derekam állandóan fáj, a hasam akkora mintha legalább 25hetes terhes lennék. Mindezek ellenére büszke vagyok magamra! Képzeld! MOST! ezzel a plusz 6-7kilóval merem felvenni cicanacival a hosszított felsőket. Terhesség előtt nem tudtál volna rábeszélni! Most érzem magam nőnek, pedig amikor a tükörbe nézek, nem egy bomba nő kacsint vissza! :)

Ne legyél ilyen! Gondolom már elég kényelmetlen és szeretnél már túl lenni rajta, hamarosan eljön az is ;) Aztán a babakocsi mellett sétálgatva edzel is egy kicsikét illetve újra igazi nő lehetsz és büszkén tologathatod a kicsikédet hisz mindenki csodálni fogja, te meg büszkén állhatsz ott, hogy hát igen! Ő a te kis kincsed! Már alapból ez is önbizalommal fog eltölteni... :)

FEL A FEJJEL! :)

2015. máj. 14. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!