Terhes vagyok, csúnya vagyok, leszek még újra a régi?
nahát én is iyeneket éreztem, tetejébe még szeles is voltam. el nem tudtam képzelni hogy bele fogok még férni a gatyáimba. én neki estem a májfoltjaimnak brutál módszerrel elüntetni, szülés után a májfolt halványodott majdnem maximálisan, amit én okoztam meg nem..
de már lógnak rajtam a gatyák, pedig nem is tornázok. semmi.
has visszaalakult narancsbőr lett helyette a fenekem és alatti részeken
néha szépnek érzem magam, de azért örülök, hogy ruhában kell járni és estére sötétedik
strandon meg úgy csinálom, hogy hátulról ne nézzenek
De drága vagy. :) Nem kell, hogy a régi legyél... gondolj arra, hogy a változás jó, a változás szép... az élet része. És a legszebb, hogy életünk szerelme akkor is szeret, amikor változunk...
Ha rajtad van a terhességi nyafi, tessék gyorsan előkapni a legcsinibb terhes ruhát, séró belő, smink fel (érdemes újabbat kipróbálni, hogy a megváltozott vonásokkal együtt is jól érezd magad), nagy mosoly, és jelenj meg olyanok előtt, akik szeretnek! Legjobb barátnő, barát, rokon... s hagyd, hogy szeressenek... öleld vissza őket, fogadd el a bókokat...
Amin nem tudsz változtatni, annak pedig mondd, hogy ez nem lesz mindig így, pl. "pukkadj meg, májfolt, úgyis véged lesz, ha megszülök!!!" :))
Kitartás!
Először is boldog babavárást!
Másodszor.Minden nő ilyenkor átváltozik,hisz tudod,hogy a hormonháztartásod felborul.
Megszülsz,hidd el,lassacskán majd újra a régi leszel.
Pici felnő, már nagyobb lesz,simán visszs tudsz fogyni.Minden délután tolod kocsiba sétálni,az máris jó edzés :) fel a fejjel!
Szerintem ez csak egy ilyen átmeneti önkritika mivel közeledsz a szüléshez már belül úgy érzed,hogy már itt lenne az ideje végre túl esni rajta. De ez meg fog változni szerintem,miközben a kicsivel fogsz foglalkozni ezekkel nem lesz időd,és szép lassan elmúlnak ezek a problémák a külsőddel és észre sem veszed,hogy újra a régi leszel :)
Ez csak az én véleményem,de szerintem van benne igazság! Ne emészd magad az ilyen dolgokkal,koncentrálj egyenlőre a szülésre,és ha túl leszel az első hónapokon ráérsz a nőiességeddel foglalkozni vagy nem tudom,hogy szokták ezt nevezni :) Eljársz kozmetikushoz,fodrászhoz stb. amik még jobban növelik majd az önbizalmad :)
20/F
Én mindig is azt vallottam, hogy a terhes nők gyönyörűek! Megszépülnek a terhesség alatt, és mindig vártam, hogy én is babát várhassak, mert szerintem ez egy csodás dolog...
19hetes leszek :) 6-7 kilót híztam, a csípőm kiszéllesedett, a derekam állandóan fáj, a hasam akkora mintha legalább 25hetes terhes lennék. Mindezek ellenére büszke vagyok magamra! Képzeld! MOST! ezzel a plusz 6-7kilóval merem felvenni cicanacival a hosszított felsőket. Terhesség előtt nem tudtál volna rábeszélni! Most érzem magam nőnek, pedig amikor a tükörbe nézek, nem egy bomba nő kacsint vissza! :)
Ne legyél ilyen! Gondolom már elég kényelmetlen és szeretnél már túl lenni rajta, hamarosan eljön az is ;) Aztán a babakocsi mellett sétálgatva edzel is egy kicsikét illetve újra igazi nő lehetsz és büszkén tologathatod a kicsikédet hisz mindenki csodálni fogja, te meg büszkén állhatsz ott, hogy hát igen! Ő a te kis kincsed! Már alapból ez is önbizalommal fog eltölteni... :)
FEL A FEJJEL! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!