Nektek mekkora volt a hasatok? Megoszthatnátok pár fotót a kiindulástól. Csak régi írások vannak mindenhol.
Figyelt kérdés
#Pocak fotó #terhes has méret
2015. máj. 18. 14:50
11/19 anonim válasza:
szia
Utolsó vagyok
elküldöm az összes képet ;)
12/19 anonim válasza:
13/19 A kérdező kommentje:
Nagyon kösziii:)nézem is őket.
2015. máj. 18. 16:43
14/19 A kérdező kommentje:
Kb nekem is ilyen ütembe nő eddig:)
2015. máj. 18. 16:45
15/19 anonim válasza:
16/19 A kérdező kommentje:
Neked is mar a 16 hétben szépen nőtt.. Es milyen nagy lett..a 23. Heti van ugye előttem rem bekem is ekkora lrsz:)))
2015. máj. 19. 16:33
17/19 anonim válasza:
Utolso vagyok
Szep a nagy pocak de majd fajni fog a derekad a sulytol
Se hogy sem lesz jo majd fekudni
18/19 anonim válasza:
Hát tényleg sehogy sem jó feküdni, és még mindig csak nő a pocakom.. :D Pedig nem lesz óriás baba, teljesen normális súlyúnak tűnik eddig, 3-3,2 kg-val fog születni az orvos becslései szerint. :) Nálunk ez genetika lehet, anyukámnak is mindig hatalmasra nőtt a pocakja.
19/19 anonim válasza:
Utolso vagyok
Nem mindig pontos amit mond a doki :)
A lanyom 3400 grammal es 54 cm szuletett nagy hasam volt a vegen . De mar alig vartam h kibujjon 28ra voltam ki irva ahhoz kepest 21en szuletett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!