Egyszeri passzív dohányzás nem árt a magzatnak, ugye?
Soha nem cigiztem, se a családból, a baráti körből senki.
11 hetes terhes vagyok, és ma voltunk látogatóban egy erős dohányosnál. Amikor megtudta, hogy babát várok, azonnal elnyomta a cigit, ablakot nyitott, a továbbiakban kint gyújtott rá, szóval kedves volt, de a bútorok, a szoba levegője, minden csak úgy ontotta a tömény cigibűzt. Pár órát voltunk csak ott, de a végére rosszullét környékezett, a fejem is megfájdult (mindig is undorodtam a dohányfüsttől).
Nyugtassatok meg, ugye ennyitől nem lesz baja a magzatnak?
A lakóhelyem levegőminősége kiváló, köszönöm.
A terhességem eddigi ideje alatt az alábbi dolgok miatt lettem leoltva:
- futottam a buszra
- felemeltem egy 8 kg-s csomagot
- tejeskávét ittam
- Domestost használtam
- macskát simogattam
- kutyát simogattam
- nem kértem időpontot a háziorvoshoz.
Ezeket a bűnöket tekintve gondoltam, a cigifüsttől egyenesen a pokol hetedik bugyrába jutok.
A kérdésem feltevésének módjából mondjuk olvashattatok volna a sorok között: UGYE NEM...? Ez azt jelenti, hogy szinte biztos vagyok benne, hogy nem, de számítok nálam tapasztaltabbak megerősítésére.

11: én is simogattam kutyát is, macskát is, minden reggel megittam egy gyenge kávét, természetesen takarítottam a lakást (Domestos, ablaktisztító stb), hajat festettem, futottam én is buszhoz 1-1 alkalommal. Jelentem, egészséges a fiam. Mostanság szokás mindent túlparázni. Nem kell.
Ettől függetlenül a füstös hely hosszú távon tényleg káros, mint a dohányzás de egy alkalomtól nem lesz semmi bajotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!